Ne azt figyeljék hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek! – mondta Orbán nemrég. – Hát most nagyon tessenek figyelni!


Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán hazugságnak nevezte, mégis lett ötmilliós miniszteri fizetés…

Vajon ez lenne a népakarat??? Ez van az eskü szövegében hogy a népet érintő kérdésekben nem számít semmi csak az önös érdekek és a minél nagyobb kizsákmányolás??Ezt értik a népet szolgálom fogalma alatt?

A parlamentben arról beszélt, nem igaz, hogy lesz, aki ennyit keres majd. Többen is vannak.

Nemrég publikálták a kormányzati portálon, mekkora fizetést kapnak az emelés után az új Orbán-kormány miniszterei. Ketten a korábbi járandóságuk többszörösét vihetik haza: Bártfai-Mager Andrea, a Miniszterelnöki Kormányiroda tárca nélküli minisztere és Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter fizetése korábban 1 millió 101 ezer 900 forint volt. Mostantól azonban 5 milliót keresnek majd havonta.

A havi ötmilliós miniszteri fizetés hazugság. Ilyenről nincsen szó, ilyen döntés eddig sem született, és nem tudok róla, hogy a parlament ilyen döntésre készülne” – mondta Orbán Viktor még júniusban a szocialista Harangozó Tamás kérdésére az országgyűlésben.

Később a miniszterelnök az atv.hu-nak is megerősítette az ülésteremben tett kijelentését, akkor azonban már úgy fogalmazott: “ha odakerülünk, megfontolom”.
Azért mondhatta ezt, mert egy módosítás értelmében már ő dönt arról, mekkora személyi illetmény jár a kormánytagoknak.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük