Ne azt figyeljék hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek! – mondta Orbán nemrég. – Hát most nagyon tessenek figyelni!


Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán hazugságnak nevezte, mégis lett ötmilliós miniszteri fizetés…

Vajon ez lenne a népakarat??? Ez van az eskü szövegében hogy a népet érintő kérdésekben nem számít semmi csak az önös érdekek és a minél nagyobb kizsákmányolás??Ezt értik a népet szolgálom fogalma alatt?

A parlamentben arról beszélt, nem igaz, hogy lesz, aki ennyit keres majd. Többen is vannak.Nemrég publikálták a kormányzati portálon, mekkora fizetést kapnak az emelés után az új Orbán-kormány miniszterei. Ketten a korábbi járandóságuk többszörösét vihetik haza: Bártfai-Mager Andrea, a Miniszterelnöki Kormányiroda tárca nélküli minisztere és Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter fizetése korábban 1 millió 101 ezer 900 forint volt. Mostantól azonban 5 milliót keresnek majd havonta.

A havi ötmilliós miniszteri fizetés hazugság. Ilyenről nincsen szó, ilyen döntés eddig sem született, és nem tudok róla, hogy a parlament ilyen döntésre készülne” – mondta Orbán Viktor még júniusban a szocialista Harangozó Tamás kérdésére az országgyűlésben.

Később a miniszterelnök az atv.hu-nak is megerősítette az ülésteremben tett kijelentését, akkor azonban már úgy fogalmazott: “ha odakerülünk, megfontolom”.
Azért mondhatta ezt, mert egy módosítás értelmében már ő dönt arról, mekkora személyi illetmény jár a kormánytagoknak.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük