Műszaki meghibásodás Pakson – a szakembereknek közbe kellett lépniük


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A paksi atomerőműben ma műszaki meghibásodás történt.

A mai napon műszaki meghibásodás történt az ország fő energetikai ellátójában a Paksi Atomerőműben. Természetesen ha atom mindenki azonnal felkapja a fejét, hiszen a Csernobili és a Fukusímai atomkatasztrófák után bizalmatlanul, furcsán tekintünk az amúgy biztonságosnak mondható atomtechnológiára.Ahogyan a Magyar Távirati Iroda beszámolójából kiderül: műszaki meghibásodás történt az atomerőmű 3-as számú blokkjában, melynek következtében a szakemberek a blokk leállítása mellett döntöttek.

A meghibásodást egy elromlott szivattyú okozta. Mint az atomerőmű kommunikációs igazgatója Kovács Antal elmondta: a szakemberek kicserélik a berendezést, a blokk várhatóan a jövő hét második felében működik majd újra névleges teljesítményen.

Az eseménynek nincs hatása a nukleáris biztonságra és a másik három blokk működésére

– tette hozzá a kommunikációs igazgató.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük