Műszaki meghibásodás Pakson – a szakembereknek közbe kellett lépniük


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A paksi atomerőműben ma műszaki meghibásodás történt.

A mai napon műszaki meghibásodás történt az ország fő energetikai ellátójában a Paksi Atomerőműben. Természetesen ha atom mindenki azonnal felkapja a fejét, hiszen a Csernobili és a Fukusímai atomkatasztrófák után bizalmatlanul, furcsán tekintünk az amúgy biztonságosnak mondható atomtechnológiára.

Ahogyan a Magyar Távirati Iroda beszámolójából kiderül: műszaki meghibásodás történt az atomerőmű 3-as számú blokkjában, melynek következtében a szakemberek a blokk leállítása mellett döntöttek.

A meghibásodást egy elromlott szivattyú okozta. Mint az atomerőmű kommunikációs igazgatója Kovács Antal elmondta: a szakemberek kicserélik a berendezést, a blokk várhatóan a jövő hét második felében működik majd újra névleges teljesítményen.

Az eseménynek nincs hatása a nukleáris biztonságra és a másik három blokk működésére

– tette hozzá a kommunikációs igazgató.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük