Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hasmenés elleni miniszteri biztos poszt nincs még?Az áprilisi országgyűlési választás után megalakult kormányban Lázár János, a Miniszterelnökség korábbi vezetője már nem kapott szerepet…

Országgyűlési képviselőként visszahúzódott Hódmezővásárhelyre és térségébe, politikai karrierjének bölcsőjébe. Most azonban a Hivatalos Értesítőben megjelent kormányfői utasításból kiderül, hogy új feladatot talált számára Orbán Viktor.

Eszerint Lázár Jánost miniszterelnöki biztossá nevezi ki, annak érdekében, hogy a nemdohányzók védelme érdekében eddig tett kormányzati intézkedések eredményeit megőrizzék, újabb intézkedéseket készítsenek elő, és összehangolják az ezzel kapcsolatos kormányzati feladatokat.Egy ország, amelynek nincs egészségügyi minisztere, de van pöfékelésügyi miniszterelnöki biztosa.
Itt kell lenned, hogy elhidd. Magyarország sokkal többet tartogat annál, mint amennyi a fotókba belefér.

Lázárra hárul a dohánypiac szabályozására irányuló kormányzati feladatok előkészítése és összehangolása, rövid- és középtávú kormányzati stratégia kidolgozása, a hatósági eljárások hatékonyságának javítása, és az is, hogy uniós és nemzetközi szervezetek előtt képviselje a kormány álláspontját.

Díjazást és juttatásokat nem kap, de egyfős titkárság segíti majd a munkáját a Miniszterelnöki Kormányiroda szervezetében.

Nem, tényleg nem kap egy fillért sem. Eddig is azért szerettük, mert mindent honszeretetből csinált, csak úgy grátisz. Grátisz tette Hódmezővásárhelyet is a legeladósodottabb várossá, a többi sikerről nem is szólva.

Vajon ennél a fontos posztnál is elengedhetetlen, hogy a külföldön már elért eredményeket a titkárnőjével együtt a helyszínen tanulmányozhassa majd?
Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here