Tiborcz menekül a süllyedő hajóról?


Tiborcz István - Fotó: Átlátszó.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 47

Hatalmas maszatolás megy Orbán veje körül…

A kormányfő veje és két testvére is távozott a vállalkozásból, amelynek így már egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője Tiborcz Sándor…

A hvg.hu szerint az ES Hungary tevékenységi köréből kivették az agráriumhoz és az ingatlanforgalmazáshoz kapcsolódó foglalatosságokat, fő tevékenységként a tudományos és műszaki területek maradtak.

A vállalkozás azonban eltörpül Tiborcz István megmaradt érdekeltségei mellett, néhány tízmilliós árbevétellel 2017-ben már 7 milliós vesztesége lett.
Folt eshet viszont a cégen a múltja miatt – állapítja meg a portál. Mint írják, az ES Hungary korábban négy vállalkozást is alapított, az ES Gas, Water, Audit és Light Kft.-t, amelyeket 2010-től az Elios Innovatív Energetikai Zrt. jogelődje vett át az anyavállalattól.

Márpedig az Elios ügyében rendőrségi nyomozás zajlik, a gyanú szerint közpénzek tűnhettek el az önkormányzatoknak végzett közvilágítás-korszerűsítések során.

Forrás: HVG


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 47
  • 47
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük