Hogy is van ez? – Czeglédy Csabát el kell pusztítani minden áron, mint Karthágót?


Czeglédy Csaba - Fotó: nyugat.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A milliárdokat sikkasztó klán tagok szabadlábon élik életüket, nem szólva a négy és fél évvel előbb szabaduló gyilkosokról, vagy a szabad lábra helyezett “baltás” gyilkosról… – Czeglédy pedig még mindig börtönben…

 

A múlt heti hírtévés médiacsatazaj közepette elkerülte a nyilvánosság figyelmét egy másik csata újabb eseménye. A kormánypárti PestiSrácok ismét kénytelen volt bevallani: hazudtak Czeglédy Csabáról.

Miközben a Hír TV fideszes visszafoglalásával volt tele a média, a szegedi törvényszék jogerősen helyben hagyta Czeglédy Csaba letartóztatásának meghosszabbítását július 5-től két hónap időtartamra. Jellemző, hogy minderről elsőként a kormánypárti Magyar Idők értesült Szanka Ferenc ügyészségi szóvivőtől.

A másik hírrel viszont nem dicsekedett ennyire a kormánypárti sajtó.

A PestiSrácok egy helyreigazításban volt kénytelen beismerni, hogy hazudott Czeglédy Csabáról:

„Az internetes portálunkon 2018. március 31. napján “Összenő, ami összetartozik – Czeglédy Gyurcsány tudtával finanszírozta a jobbikos Rig Lajost is” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük hogy Rig Lajos 2015-ös tapolcai időközi országgyűlési képviselőválasztási kampányát pénzzel támogatta Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc ügyvédje.” 

A helyreigazítást persze biztos ami biztos alapon link vagy direkt rákeresés nélkül meg nem találja senki az oldalon, az eredeti cikkbe írták bele – így persze nem ér túl sokat…

Ez egy kreált ügy, mert a Fidesznek minden választások előtt sikerül valami ocsmány dolgot ” felszínre” hozni…….
Volt TOCSIK, volt HORN GYULA ÉPÍTKEZÉSE, volt GYURCSÁNY anyósa, volt NOKIA ügy, volt GORDON libái, volt a szoci alelnök osztrák bankba elhelyezett 290 milliós számlája. Mindenről kiderült, hogy kamu. Czeglédyt is ki akarják nyírni? Mert sokat tud?

Vagy semmi másért nem kell őrizetbe tartani Czeglédy Csabát, mint kitúrni a diákszövetkezetek szervezett munkája által nyert profitból és távol tartani az önkormányzati választásoktól? Utána fel lehet menteni bűncselekmény hiányában, mint ezt már a hatalom annyiszor megtette?Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük