Vona Gábor - Fotó: VG közösségi oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kíváncsi mire készül Vona Gábor, a Jobbik ex-elnöke?

Alig két hónapja Vona így kezdte felvezetni a jövőt: “A feladatainkat a külvilág alakítja, hol jól, hol rosszul, hol kedvezően, hol szerencsétlenül, hol megérdemelten, hol méltatlanul, de a szívünkbe írott parancsokat mindez nem érinti.”

Sokan kérdezik, mit fogok csinálni most. Egyelőre csupán annyit szeretnék mondani: a szívem mutatja az utat. Az eszem pedig készíti a terveket.Vlogger leszek. A vlog számomra nem cél, hanem eszköz arra, hogy megmutassam magam, a gondolataimat, az elképzeléseimet” – nyilatkozta a hét elején a HVG-nek Vona Gábor.

Holnap, azaz nyolcadik hó nyolcadikán (08.08.) indul útjára Vona vlogja.

Elmondta: nagyon pici stábbal, lényegében két munkatárssal vág neki ennek a feladatnak. A Jobbik volt első embere azt reméli, középtávon ebből építhet magának megélhetést. Addig még eltartják a NER médiája ellen sorra nyert sajtóperek.

A vlogról kedden egy sajtóbeszélgetésen is beszélt Vona. Ahogy mondta, megérteni és a nézőkkel megértetni akarja Magyarországot. Célja megtalálni a reményt az általános reménytelenségben.

Brandet épít, “azt nem ígérem, hogy megváltom a világot”, abban sem biztos, hogy diadalmenet lesz. Közösségi és üzleti támogatásokból tartaná fenn a vlogját.

Az első bejelenkezése még inkább politikai hangvételű lesz, de pártpolitikával nem akar foglalkozni. Provokatív témákat ígért, érdekli például a cigánykérdés, és van mondanivalója a jövőjükről.

Vona Gábor azt tervezi, hogy cigánytelepre is elmegy, ahol a Jobbik elnökeként csak erősebb kísérettel jelenhetett volna meg. Most viszont vloggerként érkezik. Úgy látja, a cigányságot politikai alapon megszervezte a Fidesz a kulcsszemélyek „megvásárlásával”, beszervezésével, így mint egy közösséget, egészben tudja mozgatni. Eközben a cigányság helyzete nem javult.

Török Gáborhoz hasonlóan ő is úgy látja, hogy a kormányt ma nem lehet megbuktatni, hanem túl kell és túl is lehet élni. A nagy kérdés pedig az, hogy az összeomlást követően ki milyen állapotban tud leülni a képzeletbeli ellenzéki kerekasztalhoz. Szerinte egyértelműen rendszerváltással fog felérni a NER valamikori bukása.

Azt vajon tudja Vona Gábor ex miniszterelnök jelölt és PR szakember úr, hogy innen nincs vissza út a politika első vonalába???

Forrás: HVG / MagyarHang / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: