Friss: Már tudjuk, milyen nagy dobásra készül Vona Gábor


Vona Gábor - Fotó: VG közösségi oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kíváncsi mire készül Vona Gábor, a Jobbik ex-elnöke?

Alig két hónapja Vona így kezdte felvezetni a jövőt: “A feladatainkat a külvilág alakítja, hol jól, hol rosszul, hol kedvezően, hol szerencsétlenül, hol megérdemelten, hol méltatlanul, de a szívünkbe írott parancsokat mindez nem érinti.”

Sokan kérdezik, mit fogok csinálni most. Egyelőre csupán annyit szeretnék mondani: a szívem mutatja az utat. Az eszem pedig készíti a terveket.Vlogger leszek. A vlog számomra nem cél, hanem eszköz arra, hogy megmutassam magam, a gondolataimat, az elképzeléseimet” – nyilatkozta a hét elején a HVG-nek Vona Gábor.

Holnap, azaz nyolcadik hó nyolcadikán (08.08.) indul útjára Vona vlogja.

Elmondta: nagyon pici stábbal, lényegében két munkatárssal vág neki ennek a feladatnak. A Jobbik volt első embere azt reméli, középtávon ebből építhet magának megélhetést. Addig még eltartják a NER médiája ellen sorra nyert sajtóperek.

A vlogról kedden egy sajtóbeszélgetésen is beszélt Vona. Ahogy mondta, megérteni és a nézőkkel megértetni akarja Magyarországot. Célja megtalálni a reményt az általános reménytelenségben.

Brandet épít, “azt nem ígérem, hogy megváltom a világot”, abban sem biztos, hogy diadalmenet lesz. Közösségi és üzleti támogatásokból tartaná fenn a vlogját.Az első bejelenkezése még inkább politikai hangvételű lesz, de pártpolitikával nem akar foglalkozni. Provokatív témákat ígért, érdekli például a cigánykérdés, és van mondanivalója a jövőjükről.

Vona Gábor azt tervezi, hogy cigánytelepre is elmegy, ahol a Jobbik elnökeként csak erősebb kísérettel jelenhetett volna meg. Most viszont vloggerként érkezik. Úgy látja, a cigányságot politikai alapon megszervezte a Fidesz a kulcsszemélyek „megvásárlásával”, beszervezésével, így mint egy közösséget, egészben tudja mozgatni. Eközben a cigányság helyzete nem javult.

Török Gáborhoz hasonlóan ő is úgy látja, hogy a kormányt ma nem lehet megbuktatni, hanem túl kell és túl is lehet élni. A nagy kérdés pedig az, hogy az összeomlást követően ki milyen állapotban tud leülni a képzeletbeli ellenzéki kerekasztalhoz. Szerinte egyértelműen rendszerváltással fog felérni a NER valamikori bukása.

Azt vajon tudja Vona Gábor ex miniszterelnök jelölt és PR szakember úr, hogy innen nincs vissza út a politika első vonalába???

Forrás: HVG / MagyarHang / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük