Hihetetlen látvány: a kínaiak felépítették a Hősök terének a másolatát (+fotók)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ki ne ismerné Budapest egyik legfőbb szimbólumát a Hősök terét. És mi van akkor ha azt mondom, hogy Sanghaj mellett ott áll ugyanaz mint ami a Szépművészeti Múzeum mellett?

A magyar hősök tere sokakat megihletett már. A tér szerepelt többek között a poplegenda Michael Jackson klippjében, de számtalan filmes alkotásban is azonban sosem gondoltuk volna, hogy valakik fogják és egy az egyben lekoppintják.

De hát Kína az Kína.

Kínában pedig sok dolgot hamisítanak az élelmiszerektől a ruhákig, de tudtad-e, hogy a budapesti Hősök terét, pontosabban az ott található Millenniumi emlékművet is lekoppintották?

Pedig ez a helyzet: a másolat a Sanghajtól 23 kilométerre megépült Global Paradise nevű témaparkban található. Itt a világ nevezetes épületeit, helyeit építették fel, azokat pontosan leutánozva.

A budapesti Hősök terének másolata a Brandenburgi kapu mellett kapott helyet.Forrás: Nyugati Fény

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük