Brutális drágulás jön ősztől – minden magyar pénztárcáját érinteni fogja


Pénz - Fotó: Napi.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nos úgy áll a helyzet, hogy minden magyar család megszívja az őszi áremelkedést. Mutatjuk a részleteket.

A legnagyobb szociáldemokrata napilap a Népszava számolt be róla, hogy ősztől brutális áremelkedés következik be idén ősztől.Mint ahogyan arról a lap beszámol: Idén Európa-szerte kevesebb gabona termett, ezért megnőtt a búza ára.

Ebből pedig egyenesen következik, hogy ősztől drágulni fog a kenyér, illetve a sertéshús is, aminek az önköltségi árából 70 százalékot tesz ki a takarmány ára.

Menczel Lászlóné, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács titkára szerint az áremelkedés inkább a kereskedőket érinti majd, mert a rendkívül kiélezett versenyben valószínűleg kénytelenek lesznek benyelni egy részét, nem terhelhetik az egészet a fogyasztókra.

A Népszava szerint a kenyér ára kilónként 25-80 forinttal nőhet.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük