Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az eredmény, a győztes kiléte nem kérdés számunkra…

 

Egyértelműen Mészáros László nyeri el a polgármesteri széket Felcsúton.

Felcsút korábbi polgármestere, Mészáros Lőrinc idén áprilisi végén mondott le, erről szóló levelét alpolgármestere, Mészáros László olvasta fel a képviselőtestület ülésén.

Két Mészáros László szeretne polgármester lenni Felcsúton. Az egyik a jelenlegi alpolgármester Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője, akit maga Mészáros Lőrinc ajánlott utódjául. A másikuk, Mészáros László János, a Kétfarkú Kutyapárt támogatottja.

Mészáros Lőrinc arra kérte a felcsútiakat, hogy Mészáros Lászlót támogassák a polgármester-választáson – és ebbe kapaszkodott bele Mészáros László pomázi villamosmérnök a kutyapárttól. Úgy fogalmazott: mintha villám csapott volna bele, úgy érte a felismerés, hogy ez csak ő lehet, és úgy érzi, hogy fel tud nőni a feladathoz.

A kampány dübörög, hiszen napról napra közelebb kerülünk augusztus 12-hez, amikor is urnához járulhat Felcsút népe és megválaszthatja a nemzet gázszerelőjének utódját.

A kétfarkúak a finishez érve egy kampánydallal rukkoltak elő.

A mi nem más, mint az örökzöld slágerré vált amerikai dal legújabb feldolgozása, de bizony jó Lőrincünk leköszönt a helyi góréságról, és mára már európai tőkés ügyekkel foglalkozik, és hogy ki lesz fatornyos falujában az új góré az nem befolyásolja az ő lehetőségeit. De bárki lesz az új góré arrafelé bizony csak az általa hagyott maradékot eheti…

Szóval Mészáros László nyer. Hogy melyik? Azt jövő vasárnap este megtudjuk. Egy biztos ha a Kétfarkúak behúznák Felcsútot, az lenne csak az igaz nemzeti bohózat, még Hofi is felröhögne a sírjában.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: