Egy hét múlva polgármestert választ Felcsút – Mi már tudjuk, ki nyeri a választást


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az eredmény, a győztes kiléte nem kérdés számunkra…

 

Egyértelműen Mészáros László nyeri el a polgármesteri széket Felcsúton.

Felcsút korábbi polgármestere, Mészáros Lőrinc idén áprilisi végén mondott le, erről szóló levelét alpolgármestere, Mészáros László olvasta fel a képviselőtestület ülésén.

Két Mészáros László szeretne polgármester lenni Felcsúton. Az egyik a jelenlegi alpolgármester Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője, akit maga Mészáros Lőrinc ajánlott utódjául. A másikuk, Mészáros László János, a Kétfarkú Kutyapárt támogatottja.

Mészáros Lőrinc arra kérte a felcsútiakat, hogy Mészáros Lászlót támogassák a polgármester-választáson – és ebbe kapaszkodott bele Mészáros László pomázi villamosmérnök a kutyapárttól. Úgy fogalmazott: mintha villám csapott volna bele, úgy érte a felismerés, hogy ez csak ő lehet, és úgy érzi, hogy fel tud nőni a feladathoz.

A kampány dübörög, hiszen napról napra közelebb kerülünk augusztus 12-hez, amikor is urnához járulhat Felcsút népe és megválaszthatja a nemzet gázszerelőjének utódját.A kétfarkúak a finishez érve egy kampánydallal rukkoltak elő.

A mi nem más, mint az örökzöld slágerré vált amerikai dal legújabb feldolgozása, de bizony jó Lőrincünk leköszönt a helyi góréságról, és mára már európai tőkés ügyekkel foglalkozik, és hogy ki lesz fatornyos falujában az új góré az nem befolyásolja az ő lehetőségeit. De bárki lesz az új góré arrafelé bizony csak az általa hagyott maradékot eheti…

Szóval Mészáros László nyer. Hogy melyik? Azt jövő vasárnap este megtudjuk. Egy biztos ha a Kétfarkúak behúznák Felcsútot, az lenne csak az igaz nemzeti bohózat, még Hofi is felröhögne a sírjában.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük