Újabb ismert arc távozik a Hír TV-től – Tisztességből és gerincből kitűnőre vizsgázott a fiatal híradós


Jáky-Szabó Gergely, híradós - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mert a szabadságot nem lehet elvenni, ha a szívedben létezik… 

Újabb ismert arc távozott a Hír TV-től, a köztévéből pótolják.

Felmondott a Hír ZV-nél Jáky-Szabó Gergely híradós műsorvezető. Jáky-Szabó Gergely volt az egyik főszereplője a tévé legutóbbi reklámkampányának. Elvileg már meg is van az utódja, az M1-től érkező Rabb Ferenc személyében, ő korábban már dolgozott a Hír Tévénél.Közben, mint a tévé egyik maradó munkatársától megtudtuk, az új vezetés azzal győzködi a maradás mellett a tévé szerkesztőit és műsorvezetőit, hogy „nem leszünk M1”, vagyis olyan direkt Fidesz-propaganda nem folyik majd a csatornán, mint amit a köztévében tapasztalni.

Állítólagos felmondása azért is érdekes, mert a baloldali elhajlással nemigen vádolható műsorvezető emblematikus alakja volt a nemzeti oldal televíziózásának. Mindenesetre biztató, hogy vannak még olyanok, akik számára az egyenes gerinc és a szakmaiság fontosabb, mint a szolgalelkűségért cserébe kapott Júdás-pénz.

Jáky-Szabó nyilván tisztában lehetett azzal, hogy a kormánypárti HírTv-ben már nem lenne igaz a csatorna legutóbbi kampányának szlogenje, amihez az arcát adta, miszerint „Itt még úgy mondjuk el a híreket, ahogy megtörténnek.”  Jáky Jenő, az orosz front veteránja, köztiszteletben álló állatorvos unokája példát ad a becsületességre.

Fotó: zsurpubi.hu

Úgy fest, Jáky-Szabó egy gerinces fiatalember, sok sikert kívánunk a további munkáihoz.

Forrás: Népszava / Zsúrpubi / BalraMagyar
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük