Újabb ismert arc távozik a Hír TV-től – Tisztességből és gerincből kitűnőre vizsgázott a fiatal híradós


Jáky-Szabó Gergely, híradós - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mert a szabadságot nem lehet elvenni, ha a szívedben létezik… 

Újabb ismert arc távozott a Hír TV-től, a köztévéből pótolják.

Felmondott a Hír ZV-nél Jáky-Szabó Gergely híradós műsorvezető. Jáky-Szabó Gergely volt az egyik főszereplője a tévé legutóbbi reklámkampányának. Elvileg már meg is van az utódja, az M1-től érkező Rabb Ferenc személyében, ő korábban már dolgozott a Hír Tévénél.

Közben, mint a tévé egyik maradó munkatársától megtudtuk, az új vezetés azzal győzködi a maradás mellett a tévé szerkesztőit és műsorvezetőit, hogy „nem leszünk M1”, vagyis olyan direkt Fidesz-propaganda nem folyik majd a csatornán, mint amit a köztévében tapasztalni.

Állítólagos felmondása azért is érdekes, mert a baloldali elhajlással nemigen vádolható műsorvezető emblematikus alakja volt a nemzeti oldal televíziózásának. Mindenesetre biztató, hogy vannak még olyanok, akik számára az egyenes gerinc és a szakmaiság fontosabb, mint a szolgalelkűségért cserébe kapott Júdás-pénz.

Jáky-Szabó nyilván tisztában lehetett azzal, hogy a kormánypárti HírTv-ben már nem lenne igaz a csatorna legutóbbi kampányának szlogenje, amihez az arcát adta, miszerint „Itt még úgy mondjuk el a híreket, ahogy megtörténnek.”  Jáky Jenő, az orosz front veteránja, köztiszteletben álló állatorvos unokája példát ad a becsületességre.

Fotó: zsurpubi.hu

Úgy fest, Jáky-Szabó egy gerinces fiatalember, sok sikert kívánunk a további munkáihoz.Forrás: Népszava / Zsúrpubi / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük