Döbbenetesen sovány lett a sztár műsorvezető – Kifejezetten ijesztően néz ki az RTL sztárja


Jáksó László - Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Miután drámain lefogyott, azt beszélik, hogy súlyos betegséggel küzd Jáksó László…

 

A rajongói nagyon megijedtek, amikor meglátták a tv-s, rádiós sztár műsorvezető, Jáksó László új formáját a Hot! magazinban, de Jáksó azt mondja, teljesen egészséges. A fogyásának annyi az oka, hogy sokkal egészségesebben él, mióta nincs képernyőn.Reggel hatkor kelek, tízkor lefekszem, kipihent és kiegyensúlyozott vagyok. Ráadásul, miközben alszom, meg sem éhezem.

Amikor elkezdtem vezetni a Heti Hetest, akkor is szinte zörögtek a csontjaim. Aztán egyszer csak meghíztam! A műsor alatt kezdtem el követni azt a fajta életmódot, amikor éjszaka is nassoltam. Ettem csokit, pörköltet, ami éppen volt a hűtőmben. Ez nyilván komoly hízást eredményezett – mondta a lapnak Jáksó, akinek ennek ellenére azt javasolták a kommentelők, hogy szedjen magára néhány kilót.

Jáksó László – Fotó: HOT Magazin

Az rendben van ha valaki fogyni akar, de ez a drasztikus fogyás tényleg riadalmat kelt mindenkiben.

Reméljük, hogy Jáksó László tényleg jól érzi így magát és jó egészségnek örvend.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük