Dajcstomit élő adásban alázta porig három hölgy – pedig csak egy egyszerű interjú volt a terv…


Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Deutsch Tamás tegnap este csak össze-vissza hablatyolt, azt sem tudta hol van…

 

Rendkívül szórakoztató volt látni az ATV Egyenes beszéd című műsorát péntek este, amelyben Deutsch Tamás olyan vehemensen próbálta megvédeni Mészáros Lőrincet, hogy már a nézők érezték magukat kellemetlenül a képernyő előtt.

Deutsch Tamás folyamatosan küzdött, a három műsorvezetőtől pedig záporoztak a kérdések.

Volt az interjú alatt egy pillanat, amikor a 2Rule mezekkel kapcsolatos zavaros ügyleteket feszegették a műsorvezetők, Deutschnak egyszerűen felmondták az idegei a szolgálatot, és mivel már az érvei is elfogytak, az alábbi zagyva mondatokat találta mondani:

“Mi a baj a 2Rule-mezzel? Az ég egy adta világon semmi probléma sincs ezzel, hacsak az nem, hogy van egy olyan cég, ami nagyon dicséretes törekvést fogalmazott meg, hogy a nagy globális világmárkákhoz képest az adott országban a piacon komoly eredményt érjen el.”

Arról nem tudott nyilatkozni, hogy az MTK leváltja-e a mostani beszállítóját, ugyanis Deutsch elmondása szerint ők minden alkalommal megversenyeztetik a nagy sportszergyártókat és a legjobb ajánlatot fogadják el. Szerinte amúgy nem is akkora biznisz egy-egy márkának a csapatok öltöztetése.Egyébként a három kérdező újságírónőnek egy állandó blokkot kellene adnia az ATV-nek, valami frapáns névvel az Egyenes beszéden belül. Sok hazudozó, csúsztató interjúalanyt megizzasztanának. Jobban kérdeznek, mint a férfi kollégáik. Nem hagyják megválaszolatlanul a kérdéseiket.

Arról meg nem is szólva, hogy mekkora szégyen, hogy a Fideszen belül nincs egy rátermettebb , jobb külsejű (ápoltabb) ember aki képviselje Magyarországot az EU-ban.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük