Dajcstomit élő adásban alázta porig három hölgy – pedig csak egy egyszerű interjú volt a terv…


Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Deutsch Tamás tegnap este csak össze-vissza hablatyolt, azt sem tudta hol van…

 

Rendkívül szórakoztató volt látni az ATV Egyenes beszéd című műsorát péntek este, amelyben Deutsch Tamás olyan vehemensen próbálta megvédeni Mészáros Lőrincet, hogy már a nézők érezték magukat kellemetlenül a képernyő előtt.

Deutsch Tamás folyamatosan küzdött, a három műsorvezetőtől pedig záporoztak a kérdések.

Volt az interjú alatt egy pillanat, amikor a 2Rule mezekkel kapcsolatos zavaros ügyleteket feszegették a műsorvezetők, Deutschnak egyszerűen felmondták az idegei a szolgálatot, és mivel már az érvei is elfogytak, az alábbi zagyva mondatokat találta mondani:

“Mi a baj a 2Rule-mezzel? Az ég egy adta világon semmi probléma sincs ezzel, hacsak az nem, hogy van egy olyan cég, ami nagyon dicséretes törekvést fogalmazott meg, hogy a nagy globális világmárkákhoz képest az adott országban a piacon komoly eredményt érjen el.”

Arról nem tudott nyilatkozni, hogy az MTK leváltja-e a mostani beszállítóját, ugyanis Deutsch elmondása szerint ők minden alkalommal megversenyeztetik a nagy sportszergyártókat és a legjobb ajánlatot fogadják el. Szerinte amúgy nem is akkora biznisz egy-egy márkának a csapatok öltöztetése.

Egyébként a három kérdező újságírónőnek egy állandó blokkot kellene adnia az ATV-nek, valami frapáns névvel az Egyenes beszéden belül. Sok hazudozó, csúsztató interjúalanyt megizzasztanának. Jobban kérdeznek, mint a férfi kollégáik. Nem hagyják megválaszolatlanul a kérdéseiket.

Arról meg nem is szólva, hogy mekkora szégyen, hogy a Fideszen belül nincs egy rátermettebb , jobb külsejű (ápoltabb) ember aki képviselje Magyarországot az EU-ban.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyarA kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük