Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Iparági pletykák szerint a HírTV Fidesz-közeli tulajdonosa ma fél 11-re hívott össze állományértekezletet, mely során kiderülhet kiket rúgnak ki a csatornától és milyen irányba indul, az eddig Jobbik-felé húzó de ellenzéki hangvételű Simicska csatorna.

A fő kérdés nagyon sok ellenzéi szavazó fejében az, hogy Kálmán Olga megtarthatja-e a műsorvezetői mikrofont.

A 24.hu információi szerint ma reggel Tarr Péter vezérigazgató-helyettes szerda reggel körbement és megkérte a kollégáit, hogy “minden olyan” anyagot töröljenek és pakolják össze a személyes tárgyaikat.

Az első hírek arról szóltak, hogy a HírTV Mészáros Lőrinchez kerülhet, később egyre több helyen lehetett arról olvasni, hogy a befutó a Mediaworkst irányító Liszkay Gábor lesz. A 24.hu szerint Liszkay és Nyerges ma el is látogatnak a tévébe.

Úgy tudni, a Riasztás stábja már Simicska- Nyerges alku híre után felmondott.

De mi van akkor, ha maradhat Csintalan, Puzsér és Kálmán?

A mai hatalomátvétel során kiderülhet, hogy politikai értelemben milyen irányba indulhat a csatorna. Mert ha a karakteres ellenzéki arcok végül is a csatornánál maradhatnak, abban az esetben nem egy újabb Fidesz-csatorna jön létre, hanem egy ellenzékinek álcázott bábcsatorna.

Egy szó mint száz, sokkal rosszabb az, ha kedvenceink a csatornánál maradnak. Sőt az az igazi tragédia. Persze családokról és egzisztenciákról van szó, de értjük a dilemmát.

Vagy egy újabb keményvonalas Fidesz-csatorna indul – ami szerintem már nem oszt nem szoroz – vagy a NER kezében lévő ellenzékinek álcázott taposóakna. Ez a tétje a mai napnak


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: