“Reggel már szóltak, hogy csomagoljunk” – Mi a tétje a mai HírTV-s hatalomátvételnek?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Iparági pletykák szerint a HírTV Fidesz-közeli tulajdonosa ma fél 11-re hívott össze állományértekezletet, mely során kiderülhet kiket rúgnak ki a csatornától és milyen irányba indul, az eddig Jobbik-felé húzó de ellenzéki hangvételű Simicska csatorna.

A fő kérdés nagyon sok ellenzéi szavazó fejében az, hogy Kálmán Olga megtarthatja-e a műsorvezetői mikrofont.

A 24.hu információi szerint ma reggel Tarr Péter vezérigazgató-helyettes szerda reggel körbement és megkérte a kollégáit, hogy “minden olyan” anyagot töröljenek és pakolják össze a személyes tárgyaikat.

Az első hírek arról szóltak, hogy a HírTV Mészáros Lőrinchez kerülhet, később egyre több helyen lehetett arról olvasni, hogy a befutó a Mediaworkst irányító Liszkay Gábor lesz. A 24.hu szerint Liszkay és Nyerges ma el is látogatnak a tévébe.

Úgy tudni, a Riasztás stábja már Simicska- Nyerges alku híre után felmondott.

De mi van akkor, ha maradhat Csintalan, Puzsér és Kálmán?

A mai hatalomátvétel során kiderülhet, hogy politikai értelemben milyen irányba indulhat a csatorna. Mert ha a karakteres ellenzéki arcok végül is a csatornánál maradhatnak, abban az esetben nem egy újabb Fidesz-csatorna jön létre, hanem egy ellenzékinek álcázott bábcsatorna.Egy szó mint száz, sokkal rosszabb az, ha kedvenceink a csatornánál maradnak. Sőt az az igazi tragédia. Persze családokról és egzisztenciákról van szó, de értjük a dilemmát.

Vagy egy újabb keményvonalas Fidesz-csatorna indul – ami szerintem már nem oszt nem szoroz – vagy a NER kezében lévő ellenzékinek álcázott taposóakna. Ez a tétje a mai napnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük