Órákon belül eldől Kálmán Olga jelenleg igen bizonytalan jövője


Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A portaszolgálatot már tegnap este lecserélték a Hír TV-nél, ma eldől a kollegák sorsa…

 

Ma tartják a Hír TV-ben azt az állománygyűlést, amelyen a csatorna új, az Orbán-kormányhoz közeli vezetése tájékoztatja a munkatársakat a szándékairól.

A lap cikke szerint a fideszes hatalomátvétel első áldozata Kálmán Olga lehet, a műsorvezetőnek valószínűleg napokon belül távoznia kell a csatornától – írja az Azonnali.

Az addig kormányzati szócsőként működő Hír TV az Orbán Viktor és Simicska Lajos közötti szakítás, a G-napként ismert 2015. február 6. után kezdett el kormánykritikus hangot megütni. A Fidesz április 8-i választási győzelme után aztán Simicska Lajos felszámolta a médiabirodalmát, és miközben a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnt, a Heti Válasznak pedig csak az online verziója működik, a Hír TV megúszta egy leépítési hullámmal, amelynek a keretében Szöllősi Györgyi és Bányász D. Gergő, a belpolitikai szerkesztő is távozott.

Ezt követően Simicska Lajos szinte minden cégétől megszabadult, az érdekeltségeit Nyerges Zsolt vette át, hétfőn pedig a 444 szellőztette meg, hogy a Mészáros Lőrinc médiabirodalmát, a Népszabadság 2016-os bezárásáról hírhedt Mediaworksöt vezető Liszkay Gábor átveszi az irányítást a csatornánál.

Az Azonnali úgy tudja, hogy Nyerges Zsolt ma elmegy az állománygyűlésre, Csintalan sándor pedig azt mondta a portálnak, hogy a tulajdonosváltás nyomán nyilvánvalóan lehetett tudni, hogy ez egy „másik televízió” lesz. Ő egyébként – fűzte hozzá – nem félti a bezárástól a Hír TV-t, a csatorna áthangolásához szerinte elég, ha áthangolásához elég, ha csak néhány embert küldenek el és néhány műsort – amilyen az Egyenesen, a Célpont vagy a Szabadfogás – szüntetnek meg.

Ami Kálmán Olgát illeti, ő korábban, még hétfőn csak annyit mondott, konkrét bejelentésekkel tudok mit kezdeni, és addig készül az esti adásra. Ma Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter lesz a vendége az Egyenesenben.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Forrás: 168 óra


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük