Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Részletek szivárogtak ki az állományértekezlet körülményeiről.

Az még tegnapi hír volt, hogy az új tulajdonosok első döntése a HírTV-nél a portások lecserélése volt. Persze, hiszen a mint mindannyian tudjuk, egy hatalomátvétel kellős közepén portásnak lenni a legnagyobb hatalom.

A volt Simicska-médiabirodalom közeli Magyar Hang – a Magyar Nemzet utódlapja szivárogtatott ki a mai napon információkat.

Szerda délelőtt tíz óra előtt megérkezett a televízió épületébe Nyerges Zsolt tulajdonos, valamint a régi vezetők közül Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin és Korda Judit is. Úgy tudjuk, Kálmán Olgával már tárgyalnak és biztosan távozik. A televízió munkatársait fél 11-re hívták állománygyűlésre. – írja a lap.

Mint a Magyar Hang fogalmaz: Nyerges Zsolt tájékoztatása szerint a fél 11-es eligazítás után sajtótájékoztatót tartanak.

Az Indexnek Csintalan Sándor azt mondta a tévé székháza előtt állva, hogy vagy kirúgják, vagy önként távozik. Hozzátette: biztos abban, hogy irányváltás lesz a tévénél, és a kormányhoz és a Fideszhez lojális irányba állítják ismét. A tévé pár munkatársa délelőtt megpróbált Facebook-élővel jelentkezni az épületből, ám a biztonságiak megakadályozták, és kitessékelték őket.

Háromnegyed 10 körül megérkezett az épülethez Gulyás Balázs és Wahorn András, mindketten a Szabadfogás felvételére jöttek. Előbbi 2Rule-pólóban – írja a 24.hu. A felvételt 11 órakor kellene elkezdeni, de Dévényi István műsorvezető éjszakai Facebook-posztja szerint sms-t kapott arról, hogy számítsanak arra, hogy nem engedik be őket. Ez meg is történt, információink szerint nem jutottak be. Gulyás Balázsnak és Wahorn Andrásnak viszont sikerült bemenni az épületbe, ott közölték velük, hogy nem lesz felvétel és azonnal távozzanak.

Délelőtt az Echo TV is a helyszínre érkezett volt Hír TV-s kollégákkal.
A HVG információi szerint felvetődött, hogy Császár Attila vagy Élő Gábor lehet a hírigazgató, de fontos szerepet kaphat Szikszai Péter is.

A híradós stábok még elindultak forgatni, de a hírigazgató reggeli e-mailje szerint ezek az anyagok valószínűleg már nem neki készülnek – írta a 24.

Azt már kedd este megírta az Azonnali, hogy a biztonsági céget lecserélték a kormányközeli Valtonra.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: