HírTV ügyben megszólalt a szocialista Török Zsolt is


Török Zsolt
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP politikusa internetes jegyzetèben fejtette ki a vèlemènyèt.

Nagyon sajnálok minden kirúgott munkavállalót. Nem szép, nem jó dolog, ami történik.Nagyon sajnálom, hogy a kormánytól független magyar média újabb bástyája bukik el.

De azért a történelem sötét lapjaira írjuk fel nagybetűkkel, hogy a Hír Tv, a Magyar Nemzet és annak tulajdonosa(i) aktívan részt vettek a fasiszta rezsim kiépítésében. Legitimálták a lopásra épülő hatalomgyakorlást, közreműködtek a másként gondolkozók lejáratásában, megfélemlítésében, az ellenzék sajtótájékoztatóinak tönkretételében, politikájuk és politikusaik elhiteltelenítésében, Magyarország lábszagúvá züllesztésében.

Személyesen pedig arra is emlékszem, mikor hazudtak, mocskoltak, nyírtak, ekéztek, pocskondiáztak minden ellenzéki politikust. S mikor éveken keresztül az életemet tettem fel arra, hogy kormányváltás legyen, de ez nem jött össze, s míg mások ennek ellenére jól jártak, én viszont megrogytam, akkor még rugdostak is a “földön fekve”.

Ennek ellenére a média munkásokkal szolidáris vagyok, mert

– egy részük nem is vett részt ezekben az aljasságokban,
– akik viszont igen, azok meg már nem ott nyalják a … hm talpat, illetve,
– akik maradtak és részt is vettek ebben a folyamatban, nekik is családjuk van, nekik is kenyeret kellett adni a gyerekeiknek. Még ha keserű volt is ez a kenyér és mások tönkretett életéből gyúrták is.
Illetve vannak olyan médiamunkások akik az utóbbi években kerültek ezen médiumokhoz.

Nekik nem “csak” szolidaritás, de respect is.
Szolidaritás!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük