HírTV ügyben megszólalt a szocialista Török Zsolt is


Török Zsolt
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP politikusa internetes jegyzetèben fejtette ki a vèlemènyèt.

Nagyon sajnálok minden kirúgott munkavállalót. Nem szép, nem jó dolog, ami történik.

Nagyon sajnálom, hogy a kormánytól független magyar média újabb bástyája bukik el.

De azért a történelem sötét lapjaira írjuk fel nagybetűkkel, hogy a Hír Tv, a Magyar Nemzet és annak tulajdonosa(i) aktívan részt vettek a fasiszta rezsim kiépítésében. Legitimálták a lopásra épülő hatalomgyakorlást, közreműködtek a másként gondolkozók lejáratásában, megfélemlítésében, az ellenzék sajtótájékoztatóinak tönkretételében, politikájuk és politikusaik elhiteltelenítésében, Magyarország lábszagúvá züllesztésében.

Személyesen pedig arra is emlékszem, mikor hazudtak, mocskoltak, nyírtak, ekéztek, pocskondiáztak minden ellenzéki politikust. S mikor éveken keresztül az életemet tettem fel arra, hogy kormányváltás legyen, de ez nem jött össze, s míg mások ennek ellenére jól jártak, én viszont megrogytam, akkor még rugdostak is a “földön fekve”.

Ennek ellenére a média munkásokkal szolidáris vagyok, mert– egy részük nem is vett részt ezekben az aljasságokban,
– akik viszont igen, azok meg már nem ott nyalják a … hm talpat, illetve,
– akik maradtak és részt is vettek ebben a folyamatban, nekik is családjuk van, nekik is kenyeret kellett adni a gyerekeiknek. Még ha keserű volt is ez a kenyér és mások tönkretett életéből gyúrták is.

Illetve vannak olyan médiamunkások akik az utóbbi években kerültek ezen médiumokhoz.

Nekik nem “csak” szolidaritás, de respect is.
Szolidaritás!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük