Gyász és szomorúság! – Tragédia, sok ilyen emberre lett volna (lenne) szükségünk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tragikus hirtelenséggel ragadta magával a halál az elnök asszonyt…

 

Vasárnapra virradó éjjel elhunyt Mórucz Lajosné, a Gólyahír Egyesület alapító-elnöke.

A 2000-ben alapított Gólyahír mintegy 1000 újszülött nyílt örökbe adásában működött közre és több mint 300 szülőanyának segített – kelengyével, anyaotthoni elhelyezéssel, tanácsadással – abban, hogy fel tudja vállalni nem tervezett gyermeke nevelését. Mórucz Lajosné 67 éves volt.

Ha valaki vágya és lehetőségei ellenére lesz terhes, két út áll előtte, de az egyiket jelen esetben eleve elvetjük. Ha kihordja a babáját, eldöntheti, hogy otthagyja a kórházban, és soha többé, semmit sem tud róla, vagy állami gondozásba adja, ahonnan nevelőszülőkhöz vagy ismeretlen örökbefogadókhoz kerülhet. A harmadik választás: nyílt örökbefogadással gondoskodni a gyermek jövőjéről. Ez utóbbiban nyújt segítséget a Gólyahír Egyesület.A nyílt örökbefogadás azt jelenti, hogy az örökbeadó megismerheti gyermeke leendő családját, azok körülményeit…

“A Gólyahír Egyesület elnöke volt. Anya, feleség, nagymama és nem utolsósorban Gólyamama. Közel 1000 gyermek köszönheti neki azt, hogy családban nőhet fel. Angyal lett az, aki életében is angyal volt.” -írták.

 

Mórucz Lajosné, Gabi – Gólyahír, alapító elnök


Nyugodj békében Gólyamama.

Forrás: Blikk / Érd most


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük