A HírTV-s Puzsér èpp akkor szállt bele Orbánba, mikor a munkájáról döntöttek az új jobboldali vezetők


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kritikus a vèsz óráiban tette közzè az alábbi internetes jegyzetèt:

A nemzeti együttműködés rendszerében nem a korrupció a legrosszabb, és nem az, hogy köpnek a jogállamra.

Nem a ruszkikkal való haverkodásuk, nem az atomenergia-fétisük és nem a pufimellényük a legrosszabb.

Nem a bulvárban való büszke dagonyázásuk, nem a közpénzből folytatott napi huszonnégy órás uszításuk, és nem az udvari költőjük, Kovács Ákos.

Nem a cégektől lopott cinizmusuk, nem a kamukeresztényi képmutatásuk és még csak nem is a közméltóságos bajszaik.

Az bennük a legrosszabb, hogy miközben a posztmodernizmussal szemben mindennapos háborút vívnak, nem a modernitást védelmezik, hanem egy ásatag feudalizmust építenek.Ennek legszebb példája az, amikor a kormányzati kultúrharc rovatvezetője arról ábrándozik, hogy milyen jó lenne, ha tabletezés helyett a gyerekek inkább latinul tanulnának.

Ez a legrémisztőbb bennük: amikor épp nem lopnak és nem hazudoznak, nem szart kevernek és nem magyart a magyar ellen uszítanak, akkor egy olyan világról fantáziálnak, ami már száz éve is korszerűtlen volt.

Az a legveszélyesebb bennük, hogy bár a diagnózisuk sokszor helyes, a gyógymód, amit kínálnak: érvágás, köpölyözés és ráolvasás.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük