A HírTV-s Puzsér èpp akkor szállt bele Orbánba, mikor a munkájáról döntöttek az új jobboldali vezetők


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A kritikus a vèsz óráiban tette közzè az alábbi internetes jegyzetèt:

A nemzeti együttműködés rendszerében nem a korrupció a legrosszabb, és nem az, hogy köpnek a jogállamra.Nem a ruszkikkal való haverkodásuk, nem az atomenergia-fétisük és nem a pufimellényük a legrosszabb.

Nem a bulvárban való büszke dagonyázásuk, nem a közpénzből folytatott napi huszonnégy órás uszításuk, és nem az udvari költőjük, Kovács Ákos.

Nem a cégektől lopott cinizmusuk, nem a kamukeresztényi képmutatásuk és még csak nem is a közméltóságos bajszaik.

Az bennük a legrosszabb, hogy miközben a posztmodernizmussal szemben mindennapos háborút vívnak, nem a modernitást védelmezik, hanem egy ásatag feudalizmust építenek.

Ennek legszebb példája az, amikor a kormányzati kultúrharc rovatvezetője arról ábrándozik, hogy milyen jó lenne, ha tabletezés helyett a gyerekek inkább latinul tanulnának.
Ez a legrémisztőbb bennük: amikor épp nem lopnak és nem hazudoznak, nem szart kevernek és nem magyart a magyar ellen uszítanak, akkor egy olyan világról fantáziálnak, ami már száz éve is korszerűtlen volt.

Az a legveszélyesebb bennük, hogy bár a diagnózisuk sokszor helyes, a gyógymód, amit kínálnak: érvágás, köpölyözés és ráolvasás.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük