Új szlogent találtak ki a Szocialisták – Orbánék nagyon nem fognak ennek örülni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki két teljesen másik irányba indultak el az ellenzéki táborok és nagyon úgy fest, hogy kivételesen az MSZP találta meg a megfelelő irányt.

Sokan bírálták a napokban az MSZP-t azért, amiért részt vett a Bálványosi Szabadegyetemen. Ez az a rendezvény, melyet a Fidesz közeli NER lovagok látogatnak elsősorban. Mindjárt indult is a szokásos kollaboránsozás meg az MSZP miért legitimálja a Fideszt, de itt álljunk meg egy szóra.Úgy vélem, ha egy ellenzéki pártnak van valamilyen dolga hát az, hogy alternatívát mutasson a kormánnyal szemben. Az nem működik hogy a hazai és határon túli közélet legnagyobb tematizáló rendezvényéről az ellenzéknek nincs véleménye, nem szólal meg és agyonhallgatja. Mert ez esetben a Fideszen kívül senki más nem mondja el véleményét.

Emlékszem amikor az ellenzék stratégiája az volt, hogy nem vitázunk a Jobbikkal. Lett is egy 20%-os párt a szélsőségesekből, hiszen ha nem vitázunk valakivel, akkor az emberek csak az ő elmebeteg álláspontjukat ismerik meg.

Ha Orbán nemzetpolitikát hirdet Erdélyben, nekem elvárásom, hogy legyen ott az ellenzék és mutasson rá, a jelenlegi miniszterelnök össze vissza hadovál és hazudozik nyílt színen. Igen legyenek ott a Szocialisták – ha már más nincs ott – mutassa meg, igen a baloldal el mer menni a határon túlra, el meri mondani a legnagyobb ellenszélben is az igazságot.

Szanyi Tibor tartott sajtótájékoztatót néhány nappal Tusványos után, ahol elmondta: ugyan nekünk szocialistáknak is van kritikánk az Európai Unió működésével kapcsolatban azonban Magyarország sehol máshol nem képzelhető el csak az Unión belül.

Mint a szocialista politikus fogalmazott: Az MSZP Európa párti de
Szenvedélyünk a hazaszeretet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük