Új szlogent találtak ki a Szocialisták – Orbánék nagyon nem fognak ennek örülni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy néz ki két teljesen másik irányba indultak el az ellenzéki táborok és nagyon úgy fest, hogy kivételesen az MSZP találta meg a megfelelő irányt.

Sokan bírálták a napokban az MSZP-t azért, amiért részt vett a Bálványosi Szabadegyetemen. Ez az a rendezvény, melyet a Fidesz közeli NER lovagok látogatnak elsősorban. Mindjárt indult is a szokásos kollaboránsozás meg az MSZP miért legitimálja a Fideszt, de itt álljunk meg egy szóra.

Úgy vélem, ha egy ellenzéki pártnak van valamilyen dolga hát az, hogy alternatívát mutasson a kormánnyal szemben. Az nem működik hogy a hazai és határon túli közélet legnagyobb tematizáló rendezvényéről az ellenzéknek nincs véleménye, nem szólal meg és agyonhallgatja. Mert ez esetben a Fideszen kívül senki más nem mondja el véleményét.

Emlékszem amikor az ellenzék stratégiája az volt, hogy nem vitázunk a Jobbikkal. Lett is egy 20%-os párt a szélsőségesekből, hiszen ha nem vitázunk valakivel, akkor az emberek csak az ő elmebeteg álláspontjukat ismerik meg.

Ha Orbán nemzetpolitikát hirdet Erdélyben, nekem elvárásom, hogy legyen ott az ellenzék és mutasson rá, a jelenlegi miniszterelnök össze vissza hadovál és hazudozik nyílt színen. Igen legyenek ott a Szocialisták – ha már más nincs ott – mutassa meg, igen a baloldal el mer menni a határon túlra, el meri mondani a legnagyobb ellenszélben is az igazságot.

Szanyi Tibor tartott sajtótájékoztatót néhány nappal Tusványos után, ahol elmondta: ugyan nekünk szocialistáknak is van kritikánk az Európai Unió működésével kapcsolatban azonban Magyarország sehol máshol nem képzelhető el csak az Unión belül.Mint a szocialista politikus fogalmazott: Az MSZP Európa párti de

Szenvedélyünk a hazaszeretet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük