Török Zsolt volt szóvivő durván nekiment a kormánynak – Orbán minden bizonnyal őrjöng


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Török Zsolt kinyitotta a száját. Márpedig az sose jó Viktornak és a Fidesz-KDNP-s fiúknak…

 

Az államnak kellene megvédenie a polgárait, de ehelyett a “magyar” állam nevében gazdagodó Orbán-, Matolcsy- és egyéb fideszes klánok csak a saját zsebüket tömik és segítik a multikat, bankokat, nagy szolgáltatókat, hogy fosztogassák a magyar népet.A kormány és a fenti ágazatok zsigerelik ki az embereket Magyarországon.

Tegnap és ma az évi 4-5 milliárdos nyereséget elkönyvelő UPC nem szolgáltat megfelelően. Szombaton az évi 300+ millió EURÓS nyereséget tervező Wizz Air nézett hülyének és le, idén már 8. alkalommal. A múlt héten a Telenor volt “kedves” szívatni, pedig csak 30-40 milliÁRDos nyereséget visznek haza évente.

Az itt működő bankok csak tavaly 694 milliárd nyereséget szedtek be tőlünk. Miközben úton-útfélen levesznek, kifosztanak minden adóst.
694.000.000.000-Ft!!! Ez csak a tavalyi nyereség Matolcsy családján felül. Nem beszélve mindegyik cég “rosszul” fizetett menedzsmentjéről. ???
És miért tehetik meg?

Mert hagyja nekik 13 miniszter, 66 államtitkár, 117 helyettes államtitkár és 135 kormánypárti képviselő.
Akkor kik állnak a multik, a bankok oldalán?

Török Zsolt MSZP

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük