Hogyan tovább Kálmán Olga? – Vajon kell-e a gerinc és a tudás az új Hír TV-nél?


Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Teljes áthangolás előtt áll a HírTV, úgy tudjuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy Kálmán Olga a csatornánál folytassa. Vagy marad? Vagy hogyan tovább?

 

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveheti a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára…

Lehetséges, hogy a Hír TV-t valamilyen formában „beolvasztják” az Echo TV-be, vagy később egy holding részeként működtetik a kormánypárti média vezetői a két hírtelevíziót.

Ha igazak azok a híresztelések, hogy Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajnától a TV2-csoportot, az sem kizárt, hogy a két hírtelevízió annak részeként, párhuzamosan, egymással rivalizálva működik majd tovább.

A hvg.hu a sajtóhír kapcsán megkereste a Hír TV-n futó Egyenesen műsorvezetőjét, Kálmán Olgát, aki a portálnak elmondta: nem hallott konkrétumokat, hivatalos bejelentés sem történt, így továbbra is készül az adásokra.

„A mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra.”Arra a kérdésre, hogy fideszes Hír TV-ben maradna-e, azt mondta, nem tudja, mit jelentene a fideszes Hír TV, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

„Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

Nézzük a tényeket:

1. Tényleg minden embernek azt kellene tenni, ami a dolga. 
2. Kálmán Olga a munkáját magas színvonalon, szinte pártsemlegesen, tisztességgel végzi hosszú ideje. 
3. Nyilván van egy határ, amíg szakmailag viszonylag szabadon dolgozhat – az alá pedig tisztességes ember úgysem megy…
4. Munkahely és megélhetés mindenkinek kell – nem kéne irigyelni azt, akinek tehetségéhez mérten kicsivel több jut belőle… 
5. Nem valódi érv, de ugye mindenki látja, miféle lények, milyen mélyen etikátlan színvonaltalanságban, milyen irtózatos szakmai nihilben keresnek a médiában nála sokkal nagyobb összegeket!?

A kérdés a hogyan tovább? Hiszen ha elvhű marad Kálmán Olga, akkor szűkül a megszólalási területe és lehetősége, hiszen Orbán végrehajtja a Tusványoson meghirdetett “kulturális” forradalmát.

Forrás: HVG / Zoom / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük