Kálmán Olga - Fotó: Népszava / Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Teljes áthangolás előtt áll a HírTV, úgy tudjuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy Kálmán Olga a csatornánál folytassa. Vagy marad? Vagy hogyan tovább?

 

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveheti a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára…

Lehetséges, hogy a Hír TV-t valamilyen formában „beolvasztják” az Echo TV-be, vagy később egy holding részeként működtetik a kormánypárti média vezetői a két hírtelevíziót.

Ha igazak azok a híresztelések, hogy Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajnától a TV2-csoportot, az sem kizárt, hogy a két hírtelevízió annak részeként, párhuzamosan, egymással rivalizálva működik majd tovább.

A hvg.hu a sajtóhír kapcsán megkereste a Hír TV-n futó Egyenesen műsorvezetőjét, Kálmán Olgát, aki a portálnak elmondta: nem hallott konkrétumokat, hivatalos bejelentés sem történt, így továbbra is készül az adásokra.

„A mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra.”

Arra a kérdésre, hogy fideszes Hír TV-ben maradna-e, azt mondta, nem tudja, mit jelentene a fideszes Hír TV, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

„Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

Nézzük a tényeket:

1. Tényleg minden embernek azt kellene tenni, ami a dolga. 
2. Kálmán Olga a munkáját magas színvonalon, szinte pártsemlegesen, tisztességgel végzi hosszú ideje. 
3. Nyilván van egy határ, amíg szakmailag viszonylag szabadon dolgozhat – az alá pedig tisztességes ember úgysem megy…
4. Munkahely és megélhetés mindenkinek kell – nem kéne irigyelni azt, akinek tehetségéhez mérten kicsivel több jut belőle… 
5. Nem valódi érv, de ugye mindenki látja, miféle lények, milyen mélyen etikátlan színvonaltalanságban, milyen irtózatos szakmai nihilben keresnek a médiában nála sokkal nagyobb összegeket!?

A kérdés a hogyan tovább? Hiszen ha elvhű marad Kálmán Olga, akkor szűkül a megszólalási területe és lehetősége, hiszen Orbán végrehajtja a Tusványoson meghirdetett “kulturális” forradalmát.

Forrás: HVG / Zoom / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: