A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen döbbenetes történetet ritkán olvasni

Az hiszem sokak számára jelenthet problémát a túlsúly, azonban ez még nem ok arra, hogy eldobjuk az agyunkat és hanyatt-homlok valamilyen kuruzsló karjaiba meneküljünk a kilók elől. Márpedig Újpesten ez történt.

A Magyar Távirati Iroda számolt be az alábbi hajmeresztő esetről:

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emelt vádat az ügyészség egy nő és élettársa ellen – közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

A vád szerint a 38 éves, orvosi végzettséggel nem rendelkező nő 2015-től 2017 nyaráig jogosultság nélkül rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket.

A kezelések során olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a bőr alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók.

A vádlott szolgáltatását az interneten hirdette, 16 emberen – elsősorban nőkön – végzett kezeléseket egy újpesti lakásban, és a szolgáltatásért tízezertől hetvenezer forintig terjedő összeget fizettek neki.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával mint bűnsegéddel szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz – tudatta közleményben a Fővárosi Főügyészség.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: