Orbán Viktor és Orbán Gáspár
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagy ötlet ez a kamu egyház. A befolyásolható, lelkileg legyengült emberek menedékháza lesz a hatalom egyik alappillére. A diktatúrában sok ember fog ide menekülni és ez a kamu egyház fog “menedéket” szolgáltatni . Ügyesen kitalálták a fiúk… 

 

Azt csinálja amit otthon lát? Munka helyett népnyúzásból is meglehet élni…

Lehet azt mondta neki az apja, hogy te fiam csak prófétáskodj, másra úgysem vagy jó, abból nem lehet bajunk, csak előnyünk, tudod milyen sötétek az emberek? Na ugye, ez jó lesz Neked, ne izgulj, az anyagiakat apád megoldja? – Legalábbis nagyjából így tudom elképzelni a Felház alapötletét…

Tusványoson tartott előadást a Felház egyik vezetője, Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia. A Felház keresztény mozgalom, budapesti egyetemisták alapították, az utóbbi időben pedig már arról jelentek meg cikkek, hogy vidéki hálózatot építenek.

„Nagyon izgulok, de az ima segít ezen” – kezdte a Barátom, Jézus című előadását Orbán Gáspár, aki elmondta, 22 éves koráig leginkább csak szabályok követésén keresztül élte meg a hitét, és naponta egyszer eldarálta a miatyánkot.

Igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz, de közben azon versenyeztek a barátaival, hogy ki tud több lánnyal kavarni a bulikban, ami szerinte képmutatás volt. „Nem az határozza meg az életedet, hogy hány embernek adtad oda magad, hány férfival vagy nővel voltál bulikban.” -mondta a fiatal Orbán.
Aztán megélte azt, hogy Isten akkor is szerette, „amikor mocskos volt”, és azóta „nem szabályok követésén keresztül, hanem szabadon” éli meg a hitét.

„Jézus ma ott lenne bent az emberek között, ott lenne, ahol hánynak a részegek, házasságot törnek a házasságtörők, ahol drogot fogyasztanak”,  – helyezte mondandóját fesztiválkörnyezetbe. Orbán Gáspár azt mondta, egy nappal korábban egy debreceni csarnokban volt Felház-gyűlés, és csak azon a napon négyszer-ötször szólt hozzá az isten.

A Felház tagjai is kimennek a fesztiválra, és evangelizálni fognak, mondta Orbán Gáspár, illetve imádkoznak. A felházasok szerint ugyanis bibliai csodák is történnek az összejöveteleiken, a 24-nek adott interjúban korábban azt mondták, csodálatos gyógyulások is történtek már itt.

Végezetül ennyit mondanék a fentiekhez:  “Az igazság gúnyájában, harsányan hirdeti új tanait a hazugság, miközben mezítelenül, szégyenlősen, csendesen jár az igazság!”

Forrás: 444 / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: