Lázár állítja, hogy baromságot írt róla a kormányközeli újság – Valamelyikük nem mond az igazat


Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Valaki hazudik. A lakájmédia vagy Lázár?

 

A kormánypárti Figyelő írt arról, Lázár János volt miniszter, Hódmezővásárhely korábbi polgármestere a 2019-es önkormányzati választáson Szeged polgármesteri posztjáért indulna.

A várost régóta Botka László szocialista politikus vezeti, így vele küzdene meg.

Lázár ezt a Facebook-oldalán cáfolta, azt írta, Úgy látszik, a nagy meleg megártott néhányaknak.

Lázár egy múlt heti interjúban kritizálta Botkát amiatt, hogy szerinte polgármesterként nincs jövőképe, ugyanabban az interjúban már nem volt annyira elzárkózó Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester megpuccsolásával kapcsolatban sem.Lázár cáfol ugyebár, azt mondja nem akar polgármester lenni Szegeden. S ha netán majd mégis, akkor végtelen humorérzékével majd más poént süt el, mert mint tudjuk, mindenki annyit ér, amennyije van.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük