Lázár állítja, hogy baromságot írt róla a kormányközeli újság – Valamelyikük nem mond az igazat


Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Valaki hazudik. A lakájmédia vagy Lázár?

 

A kormánypárti Figyelő írt arról, Lázár János volt miniszter, Hódmezővásárhely korábbi polgármestere a 2019-es önkormányzati választáson Szeged polgármesteri posztjáért indulna.A várost régóta Botka László szocialista politikus vezeti, így vele küzdene meg.

Lázár ezt a Facebook-oldalán cáfolta, azt írta, Úgy látszik, a nagy meleg megártott néhányaknak.

Lázár egy múlt heti interjúban kritizálta Botkát amiatt, hogy szerinte polgármesterként nincs jövőképe, ugyanabban az interjúban már nem volt annyira elzárkózó Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester megpuccsolásával kapcsolatban sem.

Lázár cáfol ugyebár, azt mondja nem akar polgármester lenni Szegeden. S ha netán majd mégis, akkor végtelen humorérzékével majd más poént süt el, mert mint tudjuk, mindenki annyit ér, amennyije van.
Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük