Budapest, 2017. február 11. Szél Bernadett, az LMP társelnöke évértékelõ beszédet mond a budapesti Vida rendezvényházban 2017. február 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy szappanopera semmi az LMP-hez képest…

 

Mivel a párt érvényben lévő döntésével szemben a tavaszi parlamenti választások hajrájában visszaléptek egyéni körzetükben az esélyesebb ellenzéki jelölt javára, újabb három LMP-s kapott súlyos büntetést a párt etikai bizottságától.

Így járt korábban többek között Szél Bernadett társelnök és valamint két parlamenti képviselő, Schmuck Erzsébet és Ungár Péter.

Az Zoom.hu értesülései szerint a Veszprém 2-es választókerületében a jobbikos Kepli Lajos javára visszalépett Ságodi Zoltán (képünkön) három éves eltiltást kapott, azaz nem indulhat a pártban semmilyen tisztségért, továbbá országgyűlési képviselői, európai parlamenti képviselői, helyi önkormányzati képviselői jelölt sem lehet ez idő alatt. A hírportál úgy tudja, hogy Ságodi bíróságon fogja megtámadni a büntetést – írja a 24.hu.

Tenk András Budapest 17-es választókerületében, Csepel-Soroksáron lépett vissza Szabó Szabolcs (Együtt) javára, aki aztán győzött is és beült az LMP-frakcióba. Tenk másfél éves eltiltást kapott.

Tenk esete azért is érdekes, mert a Fidesz is megbüntette, miután a választások után megszüntette a Tenk által ellátott fenntartható fejlődésért felelős tanácsnoki pozíciót.

Doszpoly Botond kapta a legenyhébb büntetést, őt 1 évre tiltották el mindenféle tisztségtől, mert Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2-es választókörzetében lépett vissza.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: