Orbán két fő szövetségese durván egymásnak feszült – Addig jó, amíg csak egymást nyírják…


Erdogan, Netanyahu - Fotó: alsaha.news
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

“A harmadik világháború kirobbantása érdekében fel kell szítani a gyűlöletet az iszlám világgal szemben. A harmadik világháború feladata lenne, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust…

 

…A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus központjának a hatalomátvételét globálisan az egész emberiség felett.” – mondta Albert Pike. Jó elnézést, ez csak egy konteó.

Minden korábbinál hevesebb szópárbaj tört ki Tayyip Erdogan és Benjamin Netanjahu között, miután a zsidó nemzetállamról szóló törvény miatt a török elnök Hitlerhez hasonlította az izraeli miniszterelnököt.

Erdogan az után szólalt meg, hogy Izraelben elfogadták azt a törvényt, melynek értelmében Izraelben csak a zsidó népnek van önrendelkezési joga.

„Ez a lépés kétséget kizáróan megmutatja, hogy Izrael a világ legcionistább, legfasisztább és legrasszistább országa. Nincs különbség Hitler árjanép-mániája, s a között, hogy Izraelt kizárólag a zsidó nép hazájának minősítik. A világot szörnyű katasztrófába sodró hitleri szellem újjáéled néhány izraeli vezetőben” – mondta Erdogan egy pártgyűlésen.

Netanjahu nem késlekedett a válasszal, s közölte: Erdogan országlása alatt Törökország sötét diktatúrává változott, míg Izraelben változatlanul érvényesül a törvény előtti és utáni egyenlőség.

„Erdogan halomra gyilkolja a szíreket és a kurdokat, és saját állampolgárai tízezreit börtönzi be” – áll a kormányfői közleményben.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A török-izraeli viszony hosszú ideje feszült, Ankara májusban ki is utasította az izraeli nagykövetet, miután Gázába több palesztin tiltakozó halt meg az izraeli hatóságokkal kitört összecsapásokban.


Igazából Izraelnek és Törökországnak nem kell kibékülnie, mert nem szövetségesek és nem barátok.
Bőven elég lenne, ha normálisan viselkednének.


Forrás: HVG


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük