Kitudódott a hatalom terve 2019-re – ilyen lesz a “családbarát” kényszermunka


Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A hatalom már a kismamákon is meg akar gazdagodni?

 

Mindenki tud munkát vállalni egyénileg is ha van munka és megfelel az illetőnek. A szövetkezet a lenyúlásról szól, nemde?

Kismama-szövetkezetek alakulhatnak akár már jövő év elejétől. Ezzel is segítené az Orbán- kormány a babával otthon lévőket visszalépni a munka világába.

A tervek szerint a kismama-szövetkezetekbe férfiak is beléphetnek majd – nyilatkozta az Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az Echo TV-nek, Tusnádfürdőn.

A speciális foglalkoztatási forma előnyeit kihasználva akár heti 1-1 napra, vagy többször fél napra is lehetne munkát vállalni.

Novák Katalin jelezte, hamarosan megteremtik a kismama-szövetkezetek működéséhez a feltételeket. A szükséges adó- és egyéb jogszabályokat akár már ősszel megalkothatja a parlament. Az államtitkár reményét fejezte ki, hogy 2019-től szövetkezeti formában is tudnak dolgozni a kismamák.Heti egy napra? Ez a nőszemély ezek szerint még soha nem dolgozott valódi munkahelyen. Most akkor heti egy alkalommal nagy hassal? Vagy mellére kötözött szoptatós babával? Ilyen baromságokat akar rákényszeríteni a magyar anyákra? Ez lenne a családbarát kényszermunka?

Ez van amikor agyhalott hülyékkel veszi magát körül a fővezír, mert nála okosabb nem lehet az asztalnál??

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük