Novák Katalin és Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán 2017. november - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hatalom már a kismamákon is meg akar gazdagodni?

 

Mindenki tud munkát vállalni egyénileg is ha van munka és megfelel az illetőnek. A szövetkezet a lenyúlásról szól, nemde?

Kismama-szövetkezetek alakulhatnak akár már jövő év elejétől. Ezzel is segítené az Orbán- kormány a babával otthon lévőket visszalépni a munka világába.

A tervek szerint a kismama-szövetkezetekbe férfiak is beléphetnek majd – nyilatkozta az Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az Echo TV-nek, Tusnádfürdőn.

A speciális foglalkoztatási forma előnyeit kihasználva akár heti 1-1 napra, vagy többször fél napra is lehetne munkát vállalni.

Novák Katalin jelezte, hamarosan megteremtik a kismama-szövetkezetek működéséhez a feltételeket. A szükséges adó- és egyéb jogszabályokat akár már ősszel megalkothatja a parlament. Az államtitkár reményét fejezte ki, hogy 2019-től szövetkezeti formában is tudnak dolgozni a kismamák.

Heti egy napra? Ez a nőszemély ezek szerint még soha nem dolgozott valódi munkahelyen. Most akkor heti egy alkalommal nagy hassal? Vagy mellére kötözött szoptatós babával? Ilyen baromságokat akar rákényszeríteni a magyar anyákra? Ez lenne a családbarát kényszermunka?

Ez van amikor agyhalott hülyékkel veszi magát körül a fővezír, mert nála okosabb nem lehet az asztalnál??

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: