Lázár János a saját városa ellen van és a vásárhelyi emberek ellen? – Már nem csak MZP-t akarja legyőzni, hanem az egész várost?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hódmezővásárhely független polgármestere a Facebookra feltöltött videójában beszámolt az elmúlt két hét eseményeiről…

 

Ejtett pár szót arról az interjúról is, amelyben a választókörzet országgyűlési képviselője, Lázár János kemény üzeneteket fogalmazott meg vele szemben.A volt Miniszterelnökséget vezető miniszter ebben főleg azzal vádolta Márki-Zay Pétert, hogy nincsenek elképzelései Hódmezővásárhely fejlesztéseiről, és csak kisszerű veszekedésekbe merül ki a tevékenysége.

Márki-Zay Péter erre úgy reagált, sajnálja, hogy Lázár János lefitymálja a hódmezővásárhelyieket érdeklő ügyeket, amilyen a könyvtár, a strand vagy éppenséggel a minőségi otthoncsere-program ügye.

“A legbosszantóbb neki az volt, hogy kijelentette, nem kapott semmiféle javaslatot Hódmezővásárhely fejlesztéséről, miközben az első személyes találkozónkon éppen erről beszélgettünk, és ez még a sajtótájékoztatón is elhangzott. Tehát ennél nyilvánvalóbb hazugsággal nem is állhatott volna elő” – jegyezte meg a polgármester, majd hozzátette:

“Azt állítja, hogy ő megkérdezte tőlem, hogy mi a terv, és én erre nem tudtam válaszolni. Önök, akik valamelyest most már ismernek, most már el tudják képzelni azt a helyzetet, hogy Lázár János kérdez valamit, és én nem tudok válaszolni?

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere – Fotó: MZP Facebook oldala

Véletlenül Lázár János ugyanígy emlékezett a Botka Lászlóval történő találkozójára is. Azt mondta, hogy Botka László csak hebegett, amikor megkérdezték, mi a terv. Az a baj, hogy amikor valakinek annyira szegény a fantáziája, hogy még hazudni is csak ugyanazt tudja különböző emberekkel kapcsolatban, az már nem csak a politikai leépülésnek a jele.”
Forrás: Sztárklikk


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük