Lázár János a saját városa ellen van és a vásárhelyi emberek ellen? – Már nem csak MZP-t akarja legyőzni, hanem az egész várost?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hódmezővásárhely független polgármestere a Facebookra feltöltött videójában beszámolt az elmúlt két hét eseményeiről…

 

Ejtett pár szót arról az interjúról is, amelyben a választókörzet országgyűlési képviselője, Lázár János kemény üzeneteket fogalmazott meg vele szemben.

A volt Miniszterelnökséget vezető miniszter ebben főleg azzal vádolta Márki-Zay Pétert, hogy nincsenek elképzelései Hódmezővásárhely fejlesztéseiről, és csak kisszerű veszekedésekbe merül ki a tevékenysége.

Márki-Zay Péter erre úgy reagált, sajnálja, hogy Lázár János lefitymálja a hódmezővásárhelyieket érdeklő ügyeket, amilyen a könyvtár, a strand vagy éppenséggel a minőségi otthoncsere-program ügye.

“A legbosszantóbb neki az volt, hogy kijelentette, nem kapott semmiféle javaslatot Hódmezővásárhely fejlesztéséről, miközben az első személyes találkozónkon éppen erről beszélgettünk, és ez még a sajtótájékoztatón is elhangzott. Tehát ennél nyilvánvalóbb hazugsággal nem is állhatott volna elő” – jegyezte meg a polgármester, majd hozzátette:

“Azt állítja, hogy ő megkérdezte tőlem, hogy mi a terv, és én erre nem tudtam válaszolni. Önök, akik valamelyest most már ismernek, most már el tudják képzelni azt a helyzetet, hogy Lázár János kérdez valamit, és én nem tudok válaszolni?

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere – Fotó: MZP Facebook oldala


Véletlenül Lázár János ugyanígy emlékezett a Botka Lászlóval történő találkozójára is. Azt mondta, hogy Botka László csak hebegett, amikor megkérdezték, mi a terv. Az a baj, hogy amikor valakinek annyira szegény a fantáziája, hogy még hazudni is csak ugyanazt tudja különböző emberekkel kapcsolatban, az már nem csak a politikai leépülésnek a jele.”

Forrás: Sztárklikk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük