Savat öntöttek egy hároméves gyerek arcába


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez a világ megérett a pusztulásra.

Három férfi követte el a kisgyermek elleni támadást, a rendőrség egy negyedik személyt is letartóztatott a bűnüggyel kapcsolatban. – írja a Népszava.

Az eset szerencsére nem nálunk történt, azonban sokkoló. Savat öntöttek egy hároméves fiúra szombat délután egy worcesteri parkban. A gyerek arca és karja is roncsolódott a támadás során.

A gyanúsítottakat, három huszonéves férfit Londonban fogták el – jelentette be honlapján a West Mercia rendőrségi hivatal; a hírt a 444.hu vette észre.

Az ügyben egy 39 wolverhamptoni éves férfit is őrizetbe vettek, őt szintén súlyos testi sértésben való összesküvéssel vádolják, és az sem kizárt, hogy ő bízhatta meg a savas támadókat.

A West Mercia jelenleg is adatokat gyűjt a bűncselekménnyel kapcsolatban, szemtanúk, informátorok segítségét kéri a nyomozás felgyorsításához.A sérült fiút röviddel a támadás után kiengedték a kórházból, ám egyelőre nem tudni, hogy sebei meggyógyulnak, vagy maradandóak lesznek.

Nagy-Britanniában az utóbbi években nagyon ,megszaporodtak a savas támadások, annyira, hogy a hatóságok szigorítottak a kénsav árusítási szabályain is: 18 éven aluliak már nem vásárolhatnak a maró vegyszerből.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük