Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a világ megérett a pusztulásra.

Három férfi követte el a kisgyermek elleni támadást, a rendőrség egy negyedik személyt is letartóztatott a bűnüggyel kapcsolatban. – írja a Népszava.

Az eset szerencsére nem nálunk történt, azonban sokkoló. Savat öntöttek egy hároméves fiúra szombat délután egy worcesteri parkban. A gyerek arca és karja is roncsolódott a támadás során.

A gyanúsítottakat, három huszonéves férfit Londonban fogták el – jelentette be honlapján a West Mercia rendőrségi hivatal; a hírt a 444.hu vette észre.

Az ügyben egy 39 wolverhamptoni éves férfit is őrizetbe vettek, őt szintén súlyos testi sértésben való összesküvéssel vádolják, és az sem kizárt, hogy ő bízhatta meg a savas támadókat.

A West Mercia jelenleg is adatokat gyűjt a bűncselekménnyel kapcsolatban, szemtanúk, informátorok segítségét kéri a nyomozás felgyorsításához.

A sérült fiút röviddel a támadás után kiengedték a kórházból, ám egyelőre nem tudni, hogy sebei meggyógyulnak, vagy maradandóak lesznek.

Nagy-Britanniában az utóbbi években nagyon ,megszaporodtak a savas támadások, annyira, hogy a hatóságok szigorítottak a kénsav árusítási szabályain is: 18 éven aluliak már nem vásárolhatnak a maró vegyszerből.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...