Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Viktor papa bezörrenti ma délután ismét a rotorokat.

Nos talán mindenki emlékszik a szép emlékű első Orbán-kormányra. Nyilván a legszebb benne az volt, amikor megbukott. De addig is volt itt minden. Ezüsthajó, Csillei cseresznye és sok sok kilométer. Na meg urizálás.Úgy tűnik Orbán Viktor elérkezettnek látta az időt, hogy felvegye a régi polgári kormányok fordulatszámát és a mi pénzünkön, magángépek fedélzetén körbeutazza a világot.

Alig, hogy a miniszterelnök megérkezett Ízráelből most ismét a lovak közé csap.

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Pedig az első Orbán-kormány éppen ebbe bukott bele, a mérhetetlen urizálásba, na meg abba, hogy a fél Kisgazda Párt, mellyel annyira nem fog soha Orbán szövetséget kötni, hogy az első pillanatban koalíciós partnerévé emelte Torgyánékat, szóval hogy őket többet lehetett külföldi luxusutakon látni, mint a parlamentben.

Úgy néz ki Orbán ismét a luxusjobboldal fényűző pástjára lépett.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here