Ebbe bukna bele Orbán? – egyszer már belebukott, de nem bír magával


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Viktor papa bezörrenti ma délután ismét a rotorokat.

Nos talán mindenki emlékszik a szép emlékű első Orbán-kormányra. Nyilván a legszebb benne az volt, amikor megbukott. De addig is volt itt minden. Ezüsthajó, Csillei cseresznye és sok sok kilométer. Na meg urizálás.

Úgy tűnik Orbán Viktor elérkezettnek látta az időt, hogy felvegye a régi polgári kormányok fordulatszámát és a mi pénzünkön, magángépek fedélzetén körbeutazza a világot.

Alig, hogy a miniszterelnök megérkezett Ízráelből most ismét a lovak közé csap.

Hivatalos látogatásra Montenegróba utazik hétfő délután Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Pedig az első Orbán-kormány éppen ebbe bukott bele, a mérhetetlen urizálásba, na meg abba, hogy a fél Kisgazda Párt, mellyel annyira nem fog soha Orbán szövetséget kötni, hogy az első pillanatban koalíciós partnerévé emelte Torgyánékat, szóval hogy őket többet lehetett külföldi luxusutakon látni, mint a parlamentben.Úgy néz ki Orbán ismét a luxusjobboldal fényűző pástjára lépett.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük