MÁV? Tudok rosszabbat! – Ön fel merne szállni erre a vonatra? (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A rendszerváltás óta mostoha a sorsa a Magyar Államvasutaknak. Kiüresedett állomásépületek, rohadó vasúti ingatlanok. Az egykoron fényesen tündöklő, több tízezer embernek munkát adó MÁV nincs jó bőrben.

Ma még Magyar és reméljük nem lesz egyhamar Nemezeti, mert valljuk be elég hülyén hangzana, hogy NÁV.Mindenesetre a rendszerváltás megviselte a nagy múltú magyar vasút-társaságot, bármennyire próbálja a mai kormányzat pemzlivel és diszperzittel eltünteti a pusztítás nyomait. Azonban a MÁV még sincs olyan rossz állapotban, mint a Pioneer RailCorp vállalat tulajdonában álló vasútvonal. 

Fogalmunk nincs mi az ami pályán tarthatja ezt a csodavonatot, melyről még a Harry Potterben sem olvashattunk. Mindenesetre tény, hogy ezen a vasútvonalon évtizedek óta elhanyagolták, így csoda, hogy ez a vonat egyáltalán képes menni  a síneken.

Ön fel merne szállni erre a vonatra?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük