MÁV? Tudok rosszabbat! – Ön fel merne szállni erre a vonatra? (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A rendszerváltás óta mostoha a sorsa a Magyar Államvasutaknak. Kiüresedett állomásépületek, rohadó vasúti ingatlanok. Az egykoron fényesen tündöklő, több tízezer embernek munkát adó MÁV nincs jó bőrben.

Ma még Magyar és reméljük nem lesz egyhamar Nemezeti, mert valljuk be elég hülyén hangzana, hogy NÁV.

Mindenesetre a rendszerváltás megviselte a nagy múltú magyar vasút-társaságot, bármennyire próbálja a mai kormányzat pemzlivel és diszperzittel eltünteti a pusztítás nyomait. Azonban a MÁV még sincs olyan rossz állapotban, mint a Pioneer RailCorp vállalat tulajdonában álló vasútvonal. 

Fogalmunk nincs mi az ami pályán tarthatja ezt a csodavonatot, melyről még a Harry Potterben sem olvashattunk. Mindenesetre tény, hogy ezen a vasútvonalon évtizedek óta elhanyagolták, így csoda, hogy ez a vonat egyáltalán képes menni  a síneken.

Ön fel merne szállni erre a vonatra?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük