Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi.

Az esetre a 74-es trolibuszon került sor Zuglóban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

A 40 éves utas szombat délután a XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, a sofőr ugyanis felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le.

A támadó a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült. Tehát összegezve a történetet. Felszált egy illető a buszra és mivel jobb helyet nem talált rá és mivel ugye a megállóban tilos rágyújtott egy bagarettára.

Persze hogy megkéselte a trolibuszvezetőt, aki megzavarta nyugodt pöfékelésében.

Néha komolyan megdöbbenek azon, miféle emberekkel találkozhatunk nap mint nap. Persze olcsó lenne erre azt mondani, hogy ilyen meg sem történhet, hiszen Pintér két hét alatt rendet tett.

A rendvédelmi szervek becsületére válljon, hogy a nyomozók húsz percen belül elfogták a férfit, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: