Ilyen nincs: Megkéseltek egy trolibuszvezetőt Budapesten – nem fogja elhinni, hogy mi állt a tett hátterében


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi.

Az esetre a 74-es trolibuszon került sor Zuglóban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.

A 40 éves utas szombat délután a XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, a sofőr ugyanis felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le.

A támadó a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült. Tehát összegezve a történetet. Felszált egy illető a buszra és mivel jobb helyet nem talált rá és mivel ugye a megállóban tilos rágyújtott egy bagarettára.

Persze hogy megkéselte a trolibuszvezetőt, aki megzavarta nyugodt pöfékelésében.

Néha komolyan megdöbbenek azon, miféle emberekkel találkozhatunk nap mint nap. Persze olcsó lenne erre azt mondani, hogy ilyen meg sem történhet, hiszen Pintér két hét alatt rendet tett.

A rendvédelmi szervek becsületére válljon, hogy a nyomozók húsz percen belül elfogták a férfit, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük