Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Friderikusz Sándor aki erkölcsi okokból hagyta ott Andy Vajna TV2-jét nincs túl jó állapotban. Nehéz lenne összehasonlítani a 90-es évek nyurga alakját a mostani állapottal.

Friderikusz az újkori televíziózás megkerülhetetlen alakját jó pár éve nem lehet látni a képernyőkön. A legutolsó műsorában amely a TV2-ön futott már láthatóak voltak a jelei annak, hogy “Fridi” megpocakosodott, de inkább jól állt neki. A mostani helyzet azonban már nem olyan vidám.

Korábban is szóltak hírek arról, hogy az ismert tévés súlyproblémákkal küzd. Pletykák szerint a 2000-es évek vége felé már 125 kilós is volt. 2012-ben azonban egy új Fridit láthattak a nézők, legalább 20-25 kilótól szabadult meg, hogy jobb formában vághasson neki a Legyen Ön is milliomos! adásai­nak.

Azonban mint oly sok diétázó ismerheti Fridinél is jelen van a yo-yo effektus. A Bors szerint megfigyelhető, hogy a súlyingadozása tévés feladataihoz igazodik: amikor leszerződtetik, próbálja formába hozni magát – több-kevesebb sikerrel.

Az utóbbi időben egyre kevesebbel. Ennek lehettek most tanúi, akik a József Attila Színházban részt vettek a könyvbemutatón, ahol úgy tűnt, a showman feladta az elhízás elleni küzdelmet, beletörődött a kudarcba.

További képek itt (kattintson)

Forrás: Blikk.hu/Bors/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: