A felismerhetetlenségig elhízott Friderikusz – fényképek a cikkben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Friderikusz Sándor aki erkölcsi okokból hagyta ott Andy Vajna TV2-jét nincs túl jó állapotban. Nehéz lenne összehasonlítani a 90-es évek nyurga alakját a mostani állapottal.

Friderikusz az újkori televíziózás megkerülhetetlen alakját jó pár éve nem lehet látni a képernyőkön. A legutolsó műsorában amely a TV2-ön futott már láthatóak voltak a jelei annak, hogy “Fridi” megpocakosodott, de inkább jól állt neki. A mostani helyzet azonban már nem olyan vidám.

Korábban is szóltak hírek arról, hogy az ismert tévés súlyproblémákkal küzd. Pletykák szerint a 2000-es évek vége felé már 125 kilós is volt. 2012-ben azonban egy új Fridit láthattak a nézők, legalább 20-25 kilótól szabadult meg, hogy jobb formában vághasson neki a Legyen Ön is milliomos! adásai­nak.

Azonban mint oly sok diétázó ismerheti Fridinél is jelen van a yo-yo effektus. A Bors szerint megfigyelhető, hogy a súlyingadozása tévés feladataihoz igazodik: amikor leszerződtetik, próbálja formába hozni magát – több-kevesebb sikerrel.

Az utóbbi időben egyre kevesebbel. Ennek lehettek most tanúi, akik a József Attila Színházban részt vettek a könyvbemutatón, ahol úgy tűnt, a showman feladta az elhízás elleni küzdelmet, beletörődött a kudarcba.További képek itt (kattintson)

Forrás: Blikk.hu/Bors/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük