A felismerhetetlenségig elhízott Friderikusz – fényképek a cikkben


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Friderikusz Sándor aki erkölcsi okokból hagyta ott Andy Vajna TV2-jét nincs túl jó állapotban. Nehéz lenne összehasonlítani a 90-es évek nyurga alakját a mostani állapottal.

Friderikusz az újkori televíziózás megkerülhetetlen alakját jó pár éve nem lehet látni a képernyőkön. A legutolsó műsorában amely a TV2-ön futott már láthatóak voltak a jelei annak, hogy “Fridi” megpocakosodott, de inkább jól állt neki. A mostani helyzet azonban már nem olyan vidám.Korábban is szóltak hírek arról, hogy az ismert tévés súlyproblémákkal küzd. Pletykák szerint a 2000-es évek vége felé már 125 kilós is volt. 2012-ben azonban egy új Fridit láthattak a nézők, legalább 20-25 kilótól szabadult meg, hogy jobb formában vághasson neki a Legyen Ön is milliomos! adásai­nak.

Azonban mint oly sok diétázó ismerheti Fridinél is jelen van a yo-yo effektus. A Bors szerint megfigyelhető, hogy a súlyingadozása tévés feladataihoz igazodik: amikor leszerződtetik, próbálja formába hozni magát – több-kevesebb sikerrel.

Az utóbbi időben egyre kevesebbel. Ennek lehettek most tanúi, akik a József Attila Színházban részt vettek a könyvbemutatón, ahol úgy tűnt, a showman feladta az elhízás elleni küzdelmet, beletörődött a kudarcba.

További képek itt (kattintson)
Forrás: Blikk.hu/Bors/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük