Nyílt levelet írtak Orbán Viktornak a mozgáskorlátozottak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyeztetésre hívná a miniszterelnököt a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége.

A MEOSZ elnöke nyílt levélben kéri Orbán Viktort: tegye lehetővé, hogy személyesen egyeztessenek az 53 980 ápolási díjon élő, közvetve több százezer családtagot is érintő ápolási díj ügyében.

A szövetség a többi közt azt szeretné, hogy az ápolási díj alapösszege érje el a mindenkori minimálbér összegét.

Az elnökasszony a levélben hozzátette: évtizedek óta esedékes a mozgáskorlátozottak helyzetének rendezése.

„Elérkezett az az idő, hogy ezt a politikai színjátékot befejezzük, és érdemi konzultáció történjen ennek a társadalmi csoportnak a problémájának a felszámolására.

Mindezt úgy, hogy évtizedek óta vannak olyan jogszabályaink amelyekben vállaltuk azoknak a problémáknak a feltárását és megszüntetését, amelyek a fogyatékosságban érintett családoknak a felzárkózását megakadályozzák” – nyilatkozta a Hír TV-nek Kovács Ágnes MEOSZ-elnök.

A teljes levelet itt elolvashatjavia HírTV


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük