Nyílt levelet írtak Orbán Viktornak a mozgáskorlátozottak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyeztetésre hívná a miniszterelnököt a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége.

A MEOSZ elnöke nyílt levélben kéri Orbán Viktort: tegye lehetővé, hogy személyesen egyeztessenek az 53 980 ápolási díjon élő, közvetve több százezer családtagot is érintő ápolási díj ügyében.

A szövetség a többi közt azt szeretné, hogy az ápolási díj alapösszege érje el a mindenkori minimálbér összegét.Az elnökasszony a levélben hozzátette: évtizedek óta esedékes a mozgáskorlátozottak helyzetének rendezése.

„Elérkezett az az idő, hogy ezt a politikai színjátékot befejezzük, és érdemi konzultáció történjen ennek a társadalmi csoportnak a problémájának a felszámolására.

Mindezt úgy, hogy évtizedek óta vannak olyan jogszabályaink amelyekben vállaltuk azoknak a problémáknak a feltárását és megszüntetését, amelyek a fogyatékosságban érintett családoknak a felzárkózását megakadályozzák” – nyilatkozta a Hír TV-nek Kovács Ágnes MEOSZ-elnök.

A teljes levelet itt elolvashatja

via HírTV

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük