Mutatunk egy táblázatot, ami Önnél is kiveri a biztosítékot – ennyivel drágább az élet itthon, mint egy éve


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Én nem tudom, hol van az a gazdasági csoda vagy a tündérmese, amiről Matolcsy György beszél. Én csak azt látom, hogy valahogy minden egyre drágább.

Mert hol van már az MSZP kormányok alatti 295 forintos üzemanyagár. Hol van a 180 forintos frankárfolyam. Hol van már mindez. Persze változott a gazdasági környezet, na de kérdezem én, jól kormányoz az a kormány, amely már a majd’ 400 forintos üzemanyagárat tapossa?Ha azt hinnénk, hogy jó persze hát de az MSZP is 10 éve volt kormányon, 10 éve jobbak voltak a gazdasági körülmények, azoknak jeleznénk: a szocialisták a világválság kellős közepén kormányoztak. Nem is rosszul.

Az Orbán kormány alatt, rezsicsökkentés ide vagy oda sokkal drágább az élet. Hiába a sikerjelentések. Most mutatunk egy táblázatot, amelyben csak a múlt évhez képest vizsgálták a termékek árait. Meg fog döbbenni:

Még mielőtt valaki aljas baloldali ármánykodást sejtene a számok mögött ezeket a számokat a Magyar Távirati Iroda vagyis az állami hírszolgáltató adta közre. Na ennyit a gazdasági jólétről, amit a Fidesz teremtett. Se jogbiztonság, se közbiztonság se javuló gazdaság. Ezeket a szakadékokat pedig a 10 ezer forintos “bözsiutalvány” nem hidalja át.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük