Mutatunk egy táblázatot, ami Önnél is kiveri a biztosítékot – ennyivel drágább az élet itthon, mint egy éve


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Én nem tudom, hol van az a gazdasági csoda vagy a tündérmese, amiről Matolcsy György beszél. Én csak azt látom, hogy valahogy minden egyre drágább.

Mert hol van már az MSZP kormányok alatti 295 forintos üzemanyagár. Hol van a 180 forintos frankárfolyam. Hol van már mindez. Persze változott a gazdasági környezet, na de kérdezem én, jól kormányoz az a kormány, amely már a majd’ 400 forintos üzemanyagárat tapossa?

Ha azt hinnénk, hogy jó persze hát de az MSZP is 10 éve volt kormányon, 10 éve jobbak voltak a gazdasági körülmények, azoknak jeleznénk: a szocialisták a világválság kellős közepén kormányoztak. Nem is rosszul.

Az Orbán kormány alatt, rezsicsökkentés ide vagy oda sokkal drágább az élet. Hiába a sikerjelentések. Most mutatunk egy táblázatot, amelyben csak a múlt évhez képest vizsgálták a termékek árait. Meg fog döbbenni:

Még mielőtt valaki aljas baloldali ármánykodást sejtene a számok mögött ezeket a számokat a Magyar Távirati Iroda vagyis az állami hírszolgáltató adta közre. Na ennyit a gazdasági jólétről, amit a Fidesz teremtett. Se jogbiztonság, se közbiztonság se javuló gazdaság. Ezeket a szakadékokat pedig a 10 ezer forintos “bözsiutalvány” nem hidalja át.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük