A szappanopera újabb felvonása: az LMP-sek megfenyegették Gémesi Györgyöt


Illusztráció: Szél Bernadett - LMP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Alig egy napja még szövetségesek voltak, most azonban borul minden. Gémesi Györgynek és pártjának elege lett az LMP elhúzódó válságából – sokak szerint haláltusájából – és bejelentette: a következő választásokon a gödöllői polgármester Új Kezdet nevű pártja önállóan, az LMP nélkül indul a választásokon. Ezzel pedig egyetlen és utolsó szövetségesét is elveszítette az ökopárt.

Ez a lépés azonban nem maradt válasz nélkül. Gémesi György bejelentése után ugyanis – állítólag – valaki az LMP-ből megüzente Gödöllő polgármesterének, hogy az önkormányzati választáson jelöltet indítanak ellene.

Kudarc minden fronton. Erkölcsileg mindenképp megsemmisült az LMP és úgy néz ki a számok is követik ezt a trendet. Egyre csak csökken a “zöld” párt támogatottsága a választások óta. Verekedések a párt testületi ülésein, sértetten pénzt követelő kampánytanácsadó, etikai vizsgálatok és a sor hosszasan folytatható lenne.

Gémesi pártja és az LMP az április 8-ai választások előtt kötött megállapodást, közös programmal, közös miniszterelnök-jelölttel, illetve közös jelöltekkel indultak. Az utolsó csepp a pohárban Gémesi szerint az LMP etikai bizottságának a döntése volt, amely szerint Szél Bernadettet eltiltották minden pártisztség viselésétől a jövőben.

Gémesi György az ATV Egyenes Beszéd Kontrában péntek este elmondta, bár szeretne továbbra is indulni a polgármesteri tisztségért, de a sajtótájékoztatója után kapott olyan fenyegető üzenetet, hogy akkor majd Gödöllőn is indul az LMP ellene, más pártokkal összefogva.

„Ezt én tudomásul veszem, én abszolút demokrata vagyok” – jelentette ki, majd a műsorvezető kérdésére megerősítette, hogy olyantól kapta az üzenetet, aki döntési helyzetben van az LMP-ben.Sztárklikk.hu/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük