Orbán szóvivője beismerte azt, amit mindannyian napok óta tudunk!


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hiába nem húzhatták tovább.

Már önmagában viccesek voltak azok a fényképek, amelyek a Hungarian Air Force feliratú Orbán Viktort és sleppjét Izráelbe szállító repülőgép oldalán díszelgett. Elvtársak! Milyen magyar légierő!

Ez a repülőgép egyike volt azoknak az utasszállító repülőgépeknek melyeket a Magyar Honvédség vásárolt. Bár az MSZP képviselői már akkor is arról beszéltek, hogy ezek nem katonai gépek lesznek, hanem a miniszterelnök személyes használatára vásárolják ezeket adófizetői pénzből a Fidesz képviselői lehurrogták és ostobának titulálták a Szocialistákat.

Mára azonban kiderült:

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a Magyar Időknek megindokolta, hogy Orbán Viktor miért a Magyar Honvédség utasszállítójával utazott Izraelbe szerdán. A miniszterelnök annak ellenére utazott az Airbusszal, hogy a gépet hangsúlyozottan nem kormánygépnek vásárolták.

– Mivel a Magyar Honvédségnek van repülőgépe, ezért külföldi hivatalos utak esetén inkább a honvédségnek, és nem egy külföldi légitársaságnak fizetünk.A Magyar Honvédség tavaly vásárolt két utasszállító Airbus-t, ezek közül az egyik a 605-ös számú gép, amivel Orbán most utazott. Korábban a Honvédelmi Minisztérium és az akkor még kancelláriaminiszter Lázár János is cáfolta, hogy kormányzati gépeket vettek volna. Azt állították, hogy a gépek feladata a csapatszállítás, polgári személyek evakuálása és sebesültszállítás.

BalraMagyar/168 óra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük