Orbán szóvivője beismerte azt, amit mindannyian napok óta tudunk!


Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hiába nem húzhatták tovább.

Már önmagában viccesek voltak azok a fényképek, amelyek a Hungarian Air Force feliratú Orbán Viktort és sleppjét Izráelbe szállító repülőgép oldalán díszelgett. Elvtársak! Milyen magyar légierő!Ez a repülőgép egyike volt azoknak az utasszállító repülőgépeknek melyeket a Magyar Honvédség vásárolt. Bár az MSZP képviselői már akkor is arról beszéltek, hogy ezek nem katonai gépek lesznek, hanem a miniszterelnök személyes használatára vásárolják ezeket adófizetői pénzből a Fidesz képviselői lehurrogták és ostobának titulálták a Szocialistákat.

Mára azonban kiderült:

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a Magyar Időknek megindokolta, hogy Orbán Viktor miért a Magyar Honvédség utasszállítójával utazott Izraelbe szerdán. A miniszterelnök annak ellenére utazott az Airbusszal, hogy a gépet hangsúlyozottan nem kormánygépnek vásárolták.

– Mivel a Magyar Honvédségnek van repülőgépe, ezért külföldi hivatalos utak esetén inkább a honvédségnek, és nem egy külföldi légitársaságnak fizetünk.

A Magyar Honvédség tavaly vásárolt két utasszállító Airbus-t, ezek közül az egyik a 605-ös számú gép, amivel Orbán most utazott. Korábban a Honvédelmi Minisztérium és az akkor még kancelláriaminiszter Lázár János is cáfolta, hogy kormányzati gépeket vettek volna. Azt állították, hogy a gépek feladata a csapatszállítás, polgári személyek evakuálása és sebesültszállítás.
BalraMagyar/168 óra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük