Befellegzett az LMP-nek? Az utolsó szöget nem akárki verte be a koporsóba


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon úgy néz ki, hogy az a politikai vállalkozás, melyet Lehet Más a Politikának neveztek a mai nappal véget ért. Ekkora politikai sebet nincs formáció ami kibírna.

Végül is kudarc. Kudarc minden fronton. Erkölcsileg mindenképp megsemmisült az LMP és úgy néz ki a számok is követik ezt a trendet. Egyre csak csökken a “zöld” párt támogatottsága a választások óta. Verekedések a párt testületi ülésein, sértetten pénzt követelő kampánytanácsadó, etikai vizsgálatok és a sor hosszasan folytatható lenne.

Maga Ungár Péter a párt prominense beszél azon a videofelvételen, ahol a “tiszta” párt arról nyiélatkozik, hogy tudatosan átverték Ron Werbert a párt izráeli kampány-tanácsadóját. Mindeközben a párt etikai bizottsága Ungárt és a párt társelnökét Szél Bernadettet három évre eltiltotta minden tisztség viselésétől. Kilépett a párt alapító elnöke is Schiffer András is pártjából. A botrányok sora pedig csak folytatható lenne.

Ma viszont utolsó szövetségesét is elveszítette az LMP. A Fidesz kétharmadáért felelős formáció még a választási kampányban kötött szövetséget a gödöllői polgármesterrel és pártjával Gémesi Györggyel.

A mérce beszámolója szerint azonban:

Önállóan indul a jövő évi önkormányzati és EP-választáson Gémesi György pártja, az Új Kezdet – ezt ma jelentette be a gödöllői polgármester.A sajtótájékoztatón a gödöllői városvezető elmondta, a kampány során pártja sokkal inkább megegyezéspárti álláspontot képviselt, mint az LMP, de a kampány közben nem akarták felbontani a szövetséget. Most azonban, hogy az LMP-ben egyre élesednek a belső konfliktusok, elérkezettnek látja az időt a szakításra. Gémesi elmondása szerint az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, hogy a párt etikai bizottsága három évre eltiltotta a párttisztségektől Szél Bernadett társelnököt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük