Befellegzett az LMP-nek? Az utolsó szöget nem akárki verte be a koporsóba


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagyon úgy néz ki, hogy az a politikai vállalkozás, melyet Lehet Más a Politikának neveztek a mai nappal véget ért. Ekkora politikai sebet nincs formáció ami kibírna.

Végül is kudarc. Kudarc minden fronton. Erkölcsileg mindenképp megsemmisült az LMP és úgy néz ki a számok is követik ezt a trendet. Egyre csak csökken a “zöld” párt támogatottsága a választások óta. Verekedések a párt testületi ülésein, sértetten pénzt követelő kampánytanácsadó, etikai vizsgálatok és a sor hosszasan folytatható lenne.Maga Ungár Péter a párt prominense beszél azon a videofelvételen, ahol a “tiszta” párt arról nyiélatkozik, hogy tudatosan átverték Ron Werbert a párt izráeli kampány-tanácsadóját. Mindeközben a párt etikai bizottsága Ungárt és a párt társelnökét Szél Bernadettet három évre eltiltotta minden tisztség viselésétől. Kilépett a párt alapító elnöke is Schiffer András is pártjából. A botrányok sora pedig csak folytatható lenne.

Ma viszont utolsó szövetségesét is elveszítette az LMP. A Fidesz kétharmadáért felelős formáció még a választási kampányban kötött szövetséget a gödöllői polgármesterrel és pártjával Gémesi Györggyel.

A mérce beszámolója szerint azonban:

Önállóan indul a jövő évi önkormányzati és EP-választáson Gémesi György pártja, az Új Kezdet – ezt ma jelentette be a gödöllői polgármester.

A sajtótájékoztatón a gödöllői városvezető elmondta, a kampány során pártja sokkal inkább megegyezéspárti álláspontot képviselt, mint az LMP, de a kampány közben nem akarták felbontani a szövetséget. Most azonban, hogy az LMP-ben egyre élesednek a belső konfliktusok, elérkezettnek látja az időt a szakításra. Gémesi elmondása szerint az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, hogy a párt etikai bizottsága három évre eltiltotta a párttisztségektől Szél Bernadett társelnököt.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük