Dürer Kert - Forrás: player.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nemzetei Szórakoztató Hely Ákossal meg Patakival és a többi Nemzeti Zenekarral? És az IM fiatalságnak kötelező lesz oda járni? Mert Igaz Magyarok…

 

Egy luxusszállodának kiváló hely lehet a Városliget melletti telek, amit addig bűvöltek egy stratégiai felszámolással, amíg Garancsi Istvánhoz, Orbán Viktor barátjához nem került.

Egy hosszadalmas felszámolási folyamatba csomagolva Orbán Viktor barátainak érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan. A hatalmas, 36,8 ezer négyzetméteres, Városliget melletti területre egy NER-közeli tőkealap és Garancsi István ingatlanbefektető cége tette rá a kezét.

A volt egyetemi részleg épületeiben, ahol a rendszerváltás előtt az MSZMP pártfőiskolája működött, jelenleg a főváros egyik legpörgősebb szórakozóhelye, a Dürer Kert üzemel is, de van még itt több zenei próbaterem, kisebb vendéglátóhely és irodapark is.

Az ingatlant birtokló Ajtósi University Kft.-ben májusban lett résztulajdonos a Dürer Befektetési Kft., amelyet alig pár hónappal korábban alapított egy magánszemély, hogy aztán hamarosan beszálljanak mellé a NER meghatározó milliárdosai.

A székesfehérvári futballklubot is birtokló Garancsi István a Garhartt Invest Zrt.-vel lépett be a cégbe.
Az új tulajdonosok megjelenése drasztikusan rontott az Ajtósi Dürer sori épületek bérlőinek helyzetén: információink szerint az új szerződések alapján 30 napos felmondási idővel bármikor utcára tehetik őket. A „bármikor” vélhetően a Liget-projekt előrehaladtától függ, hiszen a milliárdokat érő ingatlan kiváló lehetőséget kínál egy, a múzeumi negyed közvetlen szomszédságában lévő luxusszálloda felhúzásához. A területen ráadásul a Széchenyi-fürdő vizéhez hasonló termálvizet termelő kút is található.

Nem kérdés. Megszűnik. Esetleg igazi NSZH lesz. Nemzetei Szórakoztató Hely Ákossal meg Patakival és a többi Nemzeti Zenekarral. És az IM fiatalság nak kötelező lesz oda járni. Mert Igaz Magyarok.

Forrás: Városi Kurir / BalraMagyar

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: