A rákkeltő gyógyszerrel kezelt emberek válaszokat várnak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az évtized botránya, amit persze agyonhallgatnak!

Ha kiderül az, hogy több százezer ember számára rákkeltő anyaggal szennyezett gyógyszert lehet éveken át adni, akkor valami nagyon nagy baj van, és nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unióban is, ahol ezt a gyógyszert, illetve adalékanyagát úgy engedélyezték, hogy mint kiderült 2012 óta tudták, hogy ebben rákkeltő szennyezőanyagok voltak – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Hegyi Gyula, az MSZP alelnöke.

Követelte a vizsgálatok gyorsítását, és mondják meg az érintetteknek, hogy milyen károsodással vagy veszéllyel számolhatnak.

A politikus szeretné, ha arra is fény derülne, hogyan kerülhet az Európai Unióba szennyezett gyógyszer.

Hegyi Gyula azt mondta, a szocialisták számára nyilvánvaló, hogy valami baj van az Európai Unióban: „a nagy multi cégek szabályozásával, hiszen míg kis vállalatokat, kis országokat sok jelentéktelen ügyben zaklatnak, addig az óriási multi cégek azt csinálnak, amit akarnak, és nincs felettük kontroll”.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük