A rákkeltő gyógyszerrel kezelt emberek válaszokat várnak!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az évtized botránya, amit persze agyonhallgatnak!

Ha kiderül az, hogy több százezer ember számára rákkeltő anyaggal szennyezett gyógyszert lehet éveken át adni, akkor valami nagyon nagy baj van, és nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unióban is, ahol ezt a gyógyszert, illetve adalékanyagát úgy engedélyezték, hogy mint kiderült 2012 óta tudták, hogy ebben rákkeltő szennyezőanyagok voltak – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Hegyi Gyula, az MSZP alelnöke.Követelte a vizsgálatok gyorsítását, és mondják meg az érintetteknek, hogy milyen károsodással vagy veszéllyel számolhatnak.

A politikus szeretné, ha arra is fény derülne, hogyan kerülhet az Európai Unióba szennyezett gyógyszer.

Hegyi Gyula azt mondta, a szocialisták számára nyilvánvaló, hogy valami baj van az Európai Unióban: „a nagy multi cégek szabályozásával, hiszen míg kis vállalatokat, kis országokat sok jelentéktelen ügyben zaklatnak, addig az óriási multi cégek azt csinálnak, amit akarnak, és nincs felettük kontroll”.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük