Bánki Erik egyike a TOP 3 legellenszenvesebb magyar politikusnak – Annyira vérlázítót mondott, hogy nem segített a renoméján


Bánki Erik - Fotó: B1Blog
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Van még ennél is lejebb? Bánkinak sikerült alulmúlni önmagát is…

 

A parlamenti képviselők kedd délután nagylelkűen elfogadták a saját fizetés emelésükről szóló törvénymódosítást, ami után a fideszes Bánki Erik benézett a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő, enyhén szólva kormányközeli Echo TV-be védeni a védhetetlent.

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának az elnöke szerint végig kell nézni az egész társadalmat, és akkor kiderül, hogy az átlagbérek több mint ötven százalékkal nőttek.

Ha egyes csoportokat nézünk akkor, a pedagógusok bére több mint ötven százalékkal nőtt, az egészségügyi dolgozók bére pedig több mint hatvan százalékkal fog – hívta fel a figyelmet.

Ezután – fűzte hozzá – már csak az utolsó szektor, a képviselők fizetésemelése maradt hátra, azt pedig, hogy ezeket csak 16,5 százalékkal emelték, nem lehet nem mértéktartónak és nem lehet igazságtalannak nevezni. Már csak azért is – vélte -, mert ahogyan a társadalom összes többi rétege számára, úgy a képviselőknek is jár a gazdasági teljesítménnyel arányos fizetésemelés. A képviselők fizetését egyébként évente akarják emelni.

Arról, hogy az egészségügyi dolgozókat az Orbán-kormány hogyan verte át fizetésemelés felkiáltással, ebben a cikkben írt a 168 óra részletesen. Olyan érintett is akadt, akinek csökkent a bére az egyik állítólagos fizetésemelés után. Ami pedig a gazdasági teljesítmény után járó fizetésemelést illeti Bánki Erik őstermelőként is milliomos, a cége tavaly úgy ért el 140 milliós bevételt a semmiből, hogy egyetlen alkalmazottja sem volt.Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük