Az államtitkár őrjöngve rontott rá az ellenzéki képviselő asszonyra – Legközelebb tettlegességig is elmegy?


Soltész Miklós államtitkár - Fotó: 24.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Soltész Miklós nem a kocsmában van, ki kellett volna vezettetni a teremből, nem? Hívő keresztény, vagy akár csak egy normális ember viselkedik így?

 

Nemrégiben jelent meg az a hír miszerint jövőre is a biztonság lesz az első, a baj csak az, hogy a Fidesz kormányzása jelenti legnagyobb veszélyt a magyarok számára.

Még azt sem tudják biztosítani, hogy megfelelő minőségű gyógyszerekhez jussunk és megfelelő minőségű élelmiszereket fogyasszunk.

Bebizonyosodott, hogy a korábbiaknál is több és súlyosabb problémák vannak a magyar élelmiszeriparral és annak ellenőrzésével. Fertőző ételek, szennyezett ásványvizek és megkésett ellenőrzések. Ráadásul már az is kiderült, hogy nemcsak az ételeknél, hanem a gyógyszereknél sem számít a biztonság a Fidesznek. Rákkeltő gyógyszerek kerültek Magyarországra és továbbra sem hajlandóak tisztázni a helyzetet, hogy ez hogy fordulhatott elő.

Ezekben az esetekben miért nem szempont a magyarok biztonsága?

Bangóné számon kérte a kormányon, hogy a közvélemény júniusig-júliusig nem kapott tájékoztatást. “Elárulta magát államtitkár úr, hónapok óta tudtak erről, csak a választások előtt nem akartak botrányt” – mondta Bangóné a neki válaszoló Rétvári Bencének, az EMMI államtitkárának, akit a szennyezett vérnyomás csökkentőkről is kérdezett. “Hogyan fordulhat elő, hogy ma Magyarországon nem értesítik a betegeket, hogy milyen rákkeltő gyógyszereket szednek?” – kérdezte Bangóné a kártérítést is firtatva.

Bangóné Borbély Ildikó MSZP


Az elnöklő Jakab István alelnök szavazásra tette fel az államtitkári válasz elfogadását, a kormánypáti többség igennel szavazott.

Ekkor a Miniszterelnökséget képviselő Soltész Miklós államtitkár felállt a székéből, a parlamenti patkót átszelve odament az ellenzéki padsorokhoz és Bangónéhoz hajolt.

A szocialista politikus később az atv.hu munkatársának kérdésére azt mondta: az államtitkár végtelenül indulatosan hajolt felé, és azt kiabálta neki:

“Ne hazudjál! Csernobil idején az a ti kormányotok volt!”

Aztán a hangzavarban nem lehetett érteni a szavait – mondta Bangóné, hogy Csernobilról az unokaöccséről és egy fülsérülésről beszélt. Bangóné és a szocialisták minősíthetetlennek nevezték az esetet, ami szerintük “fenyegető volt”.

Korózs Lajos, aki Bangóné mögött ül a parlamenti padsorokban, úgy mesélte el: Soltész Miklós önmagából kikelve lépett oda és a miniszteri széken áthajolva “Bangóné Borbély Ildikó arcába ordított valamit artikulálatlan hangon. Tajtékzott” – mondta a szocialista képviselő.

Soltész Miklós magyar politikus, a második Orbán-kormány Nemzeti Erőforrás Minisztériumában szociálpolitikáért felelős államtitkár, a harmadik Orbán-kormányban egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Biztosan jól van ez így? Rendben van az hogy ilyen ember ilyen tisztséget töltsön be?

Forrás: ATV / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük