Soltész Miklós államtitkár - Fotó: 24.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soltész Miklós nem a kocsmában van, ki kellett volna vezettetni a teremből, nem? Hívő keresztény, vagy akár csak egy normális ember viselkedik így?

 

Nemrégiben jelent meg az a hír miszerint jövőre is a biztonság lesz az első, a baj csak az, hogy a Fidesz kormányzása jelenti legnagyobb veszélyt a magyarok számára.

Még azt sem tudják biztosítani, hogy megfelelő minőségű gyógyszerekhez jussunk és megfelelő minőségű élelmiszereket fogyasszunk.

Bebizonyosodott, hogy a korábbiaknál is több és súlyosabb problémák vannak a magyar élelmiszeriparral és annak ellenőrzésével. Fertőző ételek, szennyezett ásványvizek és megkésett ellenőrzések. Ráadásul már az is kiderült, hogy nemcsak az ételeknél, hanem a gyógyszereknél sem számít a biztonság a Fidesznek. Rákkeltő gyógyszerek kerültek Magyarországra és továbbra sem hajlandóak tisztázni a helyzetet, hogy ez hogy fordulhatott elő.

Ezekben az esetekben miért nem szempont a magyarok biztonsága?

Bangóné számon kérte a kormányon, hogy a közvélemény júniusig-júliusig nem kapott tájékoztatást. “Elárulta magát államtitkár úr, hónapok óta tudtak erről, csak a választások előtt nem akartak botrányt” – mondta Bangóné a neki válaszoló Rétvári Bencének, az EMMI államtitkárának, akit a szennyezett vérnyomás csökkentőkről is kérdezett. “Hogyan fordulhat elő, hogy ma Magyarországon nem értesítik a betegeket, hogy milyen rákkeltő gyógyszereket szednek?” – kérdezte Bangóné a kártérítést is firtatva.

Bangóné Borbély Ildikó MSZP

Az elnöklő Jakab István alelnök szavazásra tette fel az államtitkári válasz elfogadását, a kormánypáti többség igennel szavazott.

Ekkor a Miniszterelnökséget képviselő Soltész Miklós államtitkár felállt a székéből, a parlamenti patkót átszelve odament az ellenzéki padsorokhoz és Bangónéhoz hajolt.

A szocialista politikus később az atv.hu munkatársának kérdésére azt mondta: az államtitkár végtelenül indulatosan hajolt felé, és azt kiabálta neki:

“Ne hazudjál! Csernobil idején az a ti kormányotok volt!”

Aztán a hangzavarban nem lehetett érteni a szavait – mondta Bangóné, hogy Csernobilról az unokaöccséről és egy fülsérülésről beszélt. Bangóné és a szocialisták minősíthetetlennek nevezték az esetet, ami szerintük “fenyegető volt”.

Korózs Lajos, aki Bangóné mögött ül a parlamenti padsorokban, úgy mesélte el: Soltész Miklós önmagából kikelve lépett oda és a miniszteri széken áthajolva “Bangóné Borbély Ildikó arcába ordított valamit artikulálatlan hangon. Tajtékzott” – mondta a szocialista képviselő.

Soltész Miklós magyar politikus, a második Orbán-kormány Nemzeti Erőforrás Minisztériumában szociálpolitikáért felelős államtitkár, a harmadik Orbán-kormányban egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár.

Biztosan jól van ez így? Rendben van az hogy ilyen ember ilyen tisztséget töltsön be?

Forrás: ATV / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: