Orbán Viktor példakép lett – De vajon kell-e büszkének lennünk rá?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Büszkék vagyunk, hogy valamiben példakép a mi szeretett vezérünk. Vagy annyira azért mégsem?

 

A londoni Financial Times a törökországi helyzetről, az ország gazdasági lehetőségeiről, illetve Recep Tayyip Erdogan elnök egyszemélyi hatalmának a kiteljesedéséről közölt cikket.

A lap írásában kitér arra: Erdogannak most már joga van több tucatnyi vezető állami tisztségviselő minden felülvizsgálat nélküli kinevezésére – hangzott el a Klubrádió nemzetközi lapszemléjében.

Ennek kapcsán a Financial Times megjegyezi: az, hogy az Erdogan család orvosa kapta meg az egészségügyi miniszteri posztot, az az ember, aki magánkórház-hálózatot is tulajdonol, egyenesen az olyan autoriter nacionalisták forgatókönyvéből származik, mint amilyen például az orosz Vlagyimir Putyin vagy a magyar Orbán Viktor.

Mindez Törökországot távolítja az európai demokráciától a kvázi közép-ázsiai modell irányába – írja a Financial Times.

Forrás: Klubrádió


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük