Orbán Viktor példakép lett – De vajon kell-e büszkének lennünk rá?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Büszkék vagyunk, hogy valamiben példakép a mi szeretett vezérünk. Vagy annyira azért mégsem?

 

A londoni Financial Times a törökországi helyzetről, az ország gazdasági lehetőségeiről, illetve Recep Tayyip Erdogan elnök egyszemélyi hatalmának a kiteljesedéséről közölt cikket.

A lap írásában kitér arra: Erdogannak most már joga van több tucatnyi vezető állami tisztségviselő minden felülvizsgálat nélküli kinevezésére – hangzott el a Klubrádió nemzetközi lapszemléjében.

Ennek kapcsán a Financial Times megjegyezi: az, hogy az Erdogan család orvosa kapta meg az egészségügyi miniszteri posztot, az az ember, aki magánkórház-hálózatot is tulajdonol, egyenesen az olyan autoriter nacionalisták forgatókönyvéből származik, mint amilyen például az orosz Vlagyimir Putyin vagy a magyar Orbán Viktor.

Mindez Törökországot távolítja az európai demokráciától a kvázi közép-ázsiai modell irányába – írja a Financial Times.

Forrás: Klubrádió


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük