Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket – Magyarország mikor áll be a sorba?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 9
    Shares

Már a horvát devizahitelesek is visszakapják a pénzüket, az otthonukat, az életüket!

 

Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket!

Magyarország azért nincs közöttük, mert a Fidesz-kormány hazug módon Brüsszelre mutogat. Pedig ha az Orbán-kormány ebben az esetben is bátor lenne, akkor 900 ezer ember otthonát védené meg, de erre a bankok érdekében nem hajlandó.

Követeljük, hogy Magyarországon is legyen új banki elszámolás, a felvételkori árfolyamon számolják el a devizahiteleket, és adják vissza az embereknek a tisztességtelenül beszedett pénzt.

A javaslatot újra benyújtjuk a családok védelmében, lássuk, hogy a Fidesz mer-e a családok oldalára állni a bankokkal szemben.

Szakács László,
az MSZP elnökhelyettese


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 9
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük