Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket – Magyarország mikor áll be a sorba?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Már a horvát devizahitelesek is visszakapják a pénzüket, az otthonukat, az életüket!

 

Már három uniós országban törölték el a pofátlan devizahiteles szerződéseket!

Magyarország azért nincs közöttük, mert a Fidesz-kormány hazug módon Brüsszelre mutogat. Pedig ha az Orbán-kormány ebben az esetben is bátor lenne, akkor 900 ezer ember otthonát védené meg, de erre a bankok érdekében nem hajlandó.

Követeljük, hogy Magyarországon is legyen új banki elszámolás, a felvételkori árfolyamon számolják el a devizahiteleket, és adják vissza az embereknek a tisztességtelenül beszedett pénzt.

A javaslatot újra benyújtjuk a családok védelmében, lássuk, hogy a Fidesz mer-e a családok oldalára állni a bankokkal szemben.

Szakács László,
az MSZP elnökhelyettese


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük