Felfoghatatlan tragédia – Gyászol az újságíróvilág


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem csak az újságíró világ, de az olvasók is… A hirtelen halálhírtől nem térünk magunkhoz…

 

53 éves korában, tragikus hirtelenséggel tegnap meghalt Török Monika újságíró, szerkesztő, tudatta az általa alapított Huppa.hu.

Török Monika korábban a régi Magyar Hírlapban, a 168 Órában, Népszabadságban, a Népszavában, a Szabad Földben, az Amerikai Népszavában publikált.

Szele Tamás, a Huppa.hu újságírója írta a nekrológját, nagyon nehéz (talán nem is lehet) könnyek nélkül elolvasni.

Tamás így búcsúzott tőle:

“…minimum ezer évre terveztük a lapot, mármint rossz olvasottság esetén. És akkor meghalsz nekem. A francba, micsoda közhely, a lapból kivágtad volna. Hogy néz ez ki? „Török Monika 1965-2018”? Mintha hallanám is a hangodat: „Szele kolléga, ez lap, nem sírköves!”

Török Monika – Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu


Monika! Legyen neked könnyű a föld…

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük