Alakulgat az EU ellenes összefogás – Európa pénze jöhet, de az ideológiája nélkül


Orbán Viktor és Recep Tayyip Erdogan találkozója Pekingben - Fotó: MNO
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Néhány hónapon belül budapesti látogatással viszonozza a török elnök Orbán Viktor gesztusát, hogy hétfőn Ankarában részt vett elnöki beiktatásán.

 

Az oroszok 40 évig hesszeltek itt, visszaédesgeti őket, a törökök 145 évig… S most ők a sorosok megint?

Az ankarai kormányzat nagyra értékelte, hogy a régi-új elnök hétfői beiktatásán részt vett Orbán Viktor is, vele együtt ugyanis összesen két uniós vezető volt jelen az ankarai ceremónián – írja honlapján a HírTV.

Erdogan elnök Gül Baba felújított türbéjét fogja hivatalosan felavatni Budapesten – mondta el Ahmet Akif Oktay, a Török Köztársaság budapesti nagykövete.
A nagykövet szerint a török–magyar kapcsolatok kiválóak, nem terhelik vitás ügyek – a magyar kormány bevándorlásellenes, néhol muszlimellenes kampánya sem zavarta őket.

Bár Ankarát aggasztja az Európában erősödő iszlamofóbia, a magyarországi légkört normálisnak érzi az itt élő török kisebbség. A gazdasági és kulturális kapcsolatokat viszont fejlesztené Törökország.

Forrás: Népszava / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük