Márki-Zay Péter - Fotó: MZP Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lázáréknak végtelen pitiáner, kicsinyes, és már-már skizó ötleteik vannak, Márki-Zay Péter lejáratásában.

 

Mennyire pitiáner ez a folyamatos, görcsös zaklatás? És mennyire félelemkeltő?

Márki-Zay Péternek igazából szinte csak egy van ellenük, a NYILVÁNOSSÁG! Viszont ez a legeslegnagyobb erő. És persze az őszinteség, de ez alap kell(ene) lenni minden embernek, akár politikus, akár nem.

Ezt a nyilvánosságot a Fidesz nehezen tűri, mivel eddig erre nem volt ilyen mértékben példa. Ők azt hitték hogy mindenki kussol, csendben lesz és mehet tovább minden a megszokott módon. Ezt Márki-Zay Péternél nagyon benézték, és bárhogyan is próbálkoznak, semmi nem jön össze úgy, ahogyan szeretnék, mitöbb visszafelé sül el a puskájuk mostmár rendszeresen. 

HA KÉRDEZ IS HAZUDIK A FIDESZ?
(Frissítés: a Fidesz cáfolta, hogy ők maguk végeznék a kutatást)

A napokban telefonon közvéleménykutatást végeznek a vásárhelyiek körében. Hogy valakik rendszeresen felmérik a vásárhelyi polgárok véleményét, közismert, az is sejthető, hogy a Fidesz csak azért nem oszlatta még fel a közgyűlést, mert a kutatások jelzik nekik, hogy ha választások lennének, nyilván veszítenének.

A kutatással azonban nemcsak kérdeznek, manipulálnak is, amikor az uniós választáson való részvételemről kérdezik a vásárhelyieket – mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszelbe készülök? Természetesen nincsenek hasonló terveim, de hogy a Fidesz (mert ki másnak van most erre pénze?) kíváncsi erre, az sokat elárul a félelmeikről.

Ismételten megnyugtatok minden vásárhelyit, hogy nem azért jöttem haza családommal Amerikából Hódmezővásárhelyre, hogy innen Brüsszelbe költözzek, tökéletesen elégedett vagyok a polgármesteri megbízatásommal és nem fogom magára hagyni azt a rengeteg tisztességes és bátor embert, akik támogatnak a város korrupciótól való megszabadításában.

A manipulatív kérdéseknek komoly múltja van és természetesen az egy héten belül két szórólapot is kiadó Lázár-stáb (mintha bizony kampány lenne…) nem véletlenül élt ezzel a megtévesztő eszközzel is a lejáratás érdekében.

Rengeteg ötletem lenne még számukra, például tegyék fel az alábbi kérdéseket is a telefonos kutatásaikban: – Mit szólnak ahhoz, hogy Márki-Zay Péter…
– mecsetet akar építeni?
– fel akarja Önt akasztani?
– miniszterelnök akar lenni?
– Botkával együtt akar miniszterelnök lenni?
– Botkával és Vonával együtt akar pápa lenni?
– ellopta a K’Art pénzét?
– ellopta Lázár János pénzét?
– ellopta Lázár János kastélyát?
– megtiltotta Önnek, hogy füvet nyírjon?
– a véradók vérét szívja?
– mindenkit kirúgott a városban?
– helikopterezett és 23 millióért vadászott?
– átirányította a TAO-pénzeket Afganisztánba?

Még csak fél éve lettem politikus, de máris számtalan felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg a pártállam agitációs és propagandagépezete, a fentieken túl ilyen volt az is, amikor bejelentették, hogy az egyik vásárhelyi polgármesterjelölt mellett rendszeresen feltűnik egy tömeges bevándorlást szervező szervezet ügynöke. Alapos kutatás után végül csak a 20ezer migránst hazánkban letelepítő kormány azóta menesztett miniszterét tudtuk beazonosítani – ezt viszont azóta sem cáfolta senki…

UTÓIRAT: a vásárhelyi Fidesz közleményben reagált ma reggeli bejegyzésemre, melyben tagadták, hogy a Fidesz maga végezné a telefonos kutatást. Ha hihetnénk (félrevezető, ill. többször bizonyíthatóan hazug) közleményeiknek, akkor most kiderült, hogy VAN MÉG VALAKI, akit annyira érdekel a vásárhelyiek politikai álláspontja, hogy egy kutatásra ennyi pénzt áldoz… – írta Márki-Zay Péter a közösségi oldalán.

A nyilvánosságnál nagyobb erő nincs. Mi látjuk, mi olvassuk, mi halljuk mindkét felet. És mi döntjük el, melyik mellé állunk. Az elmebeteg vergődés, mocskos hazugság, korrupció, lopás mellett, vagy az igazság, és őszinteség mellé állunk.

Egy biztos, ezek hatalomvágytól eltorzult támadások a polgármester úr ellen, és egyáltalán nem a város lakóinak érdekeit képviselik.

Bár rendkívül sok idő mehet el a folyamatos támadások megválaszolásával és megcáfolásával, a munkája ellehetetlenítését célzó aljasságok kivédésével, ne adja fel!

Tudja Polgármester úr, …azért a víz az úr.

Forrás: MZP Facebook oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: