Orbán Gáspár, Felház - Fotó: Pinterest
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A néphülyítési mozgalom egy újabb fejezete indul. A keresztyénfasiszta nemzeti mámor szövi be az országot? 

 

Magyarország több nagyvárosában is meg akar jelenni Orbán Viktor fiának, Orbán Gáspár keresztény mozgalma, a Felház – derül a csütörtökön megjelenő HVG-ből.

A „Házi Felháznak” nevezett csoportok már jelen vannak Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Vácon, Szigetszentmiklóson, és hamarosan feltűnhetnek más városokban is.Létezik a Felháznak egy úgynevezett szolgálókonferenciája is, ott a három fő szervezőt (köztük Orbán Gáspárt, aki szerint a magyar nemzetnek nincs más esélye, csak Jézus Krisztus, tehát az apja sem tud megmenteni bennünket – a szerk.) segítő amerikai mentorok a fő előadók. Az Egyesült Államokból érkező szolgálócsoport tagjainak sokkal több tapasztaltuk van, mint nekünk, és ezeket megosztják velünk” – mesélte az egyik résztvevő a hetilapnak.

A szekta tagjait, mi mindenre lehet majd használni?! Nehogy azt higgyük már, hogy apuka csak úgy, liberális módjára hagyja a fia önmegvalósítási törekvéseit…

Ismeretlen nyelven imádkozik. Még ő sem ismeri, mert kamu-nyelv, halandzsa lehet. Nemsokára a mi pénzünkön áll ő is a saját lábára, dologtalan, bármi értelmesre alkalmatlan fiatal úr.

Tényleg, az amerikaiakat pl. ki, miből fizeti, utaztatja ide?

Végezetül ennyit mondanék: Mert a végidő egyik jele az, hogy “hamis Krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék – ha lehet – a választottakat is.” (Mt 24:24).

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: