Keresztény kormány, keresztény országában nem viselkedhetsz úgy mint egy keresztény?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Adakozott a csépai atya, Jász-Nagykun-Szolnok megyében – feljelentették. A rendőrséggel együtt vonult ki az illetékes hivatal ­ két munkatársa a csépai plébániára.

Népünk Nagy Vezére most elégedetten dőlhet hátra. A sok milliárd forint az évekig tartó gyűlöletkampányra nem volt kidobott pénz. Ember, embernek farkasa. Köszönjük Viktor.

Adakozott a csépai atya, Jász-Nagykun-Szolnok megyében – feljelentették. A rendőrséggel együtt vonult ki az illetékes hivatal ­ két munkatársa a csépai plébániára.

Több lakos jelezte a hatóságnak, hogy az atya élelmiszert adományoz az éhezőknek. Ezek a tartós élelmiszerek azonban szerintük nem „biztonságosak”. Talán éppen azok tették a bejelentést, akiknek jó szívvel segített az atya.

A hatóság figyelmeztetésben részesítette Antal Andrást. A plébániai ellenőrzésen semmilyen élelmiszert nem találtak, de az atyának felhívták a figyelmét arra, hogy az élelmiszer-adományozás uniós és nemzeti jogszabályoknak megfelelően élelmiszer-forgalmazásnak minősül. Élelmiszert forgalmazni azonban csak erre a célra regisztrált szervezetnek lehet, a beazonosíthatóság és nyomon követhetőség szabályait betartva.

Arra kérték az atyát, az “élelmiszer forgalmazást” adományozást jelentse be az illetékes hivatalnál, és tegye lehetővé az élelmiszer-szállítmányok ellenőrzését. Ez utóbbi igen komoly papírmunkával járna, ugyanis az atya sokszor másoktól kap – kis mennyiségű – tartós élelmiszert, éppen abból a célból, hogy ossza szét a segítséget kérő rászorulók között.

Antal András megdöbbenve értesült a történtekről, és hallgatta telefonon a hivatali­ dolgozók figyelmeztetését.Ahogy fogalmazott, Isten első tette mindig a bőkezű adakozás. A parancsok, illetve az engedelmesség csak a második helyen következnek.

Ma minden a parancs betartására degradálódott. A mostani lakossági bejelentés alapja az irigység, a rossz­indulatúság. A szegények napi életben maradásának ellehetetlenítésére tettek egyesek kísérletet.

Az is törvényben van rögzítve, hogy az állam a vallási közösségek irányítására, felügyeletére nem működtethet szervet és nem is hozhat létre.

Ennek ellenére a hatóság emberei azt állították, hogy ha az éhezőknek enni akarok adni, azt nem tehetem meg, ha nincs bejelentés a hivatal felé.

Szomorú! – vélekedik a diakónus, hozzátéve, az éhezők maguk mennek kérni a plébániára, nem pedig ő maga viszi el hozzájuk az élelmet, kötelezve arra őket, fogadják el és egyék meg.

A felkínált élelmiszert nem kell elvinniük – mondta az atya. Ha úgy vélik, az biztonságosan nem fogyasztható, akkor elutasíthatják. Mindenki maga dönti el, mit fogyaszt, mit eszik.

Az atya a házkutatás szabályosságát is megkérdőjelezi. Az is szerepel ugyanis az egyházi törvények között, hogy az egyházi személyek fokozott szabálysértési és büntetőjogi védelemben részesülnek.

Házkutatásra jöttek, ismeretlen – nevét nem vállaló személy bejelentésére, miszerint a szegényeknek ételt adok.

Kiszállt a hatóság, mint egy bűnözőhöz?! – ingatja fejét csalódottan az atya. A rendőrség elismerte, valóban jártak a plébánián, de ők csak közreműködtek, rendőri intézkedés, illetve rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem volt.

Ide jutottunk … ? Isten bocsássa meg vétkeiket … Ámen!

 

Minden plébánián bevett szokás,hogy emberek adnak le dolgokat a rászorulók támogatása céljából, a plébánián dolgozó egyházi személyek pedig tovább adják azoknak, akik rászorulnak az adományra…

Miért pont itt lett ebből botrány? Kicsinyes gáncsoskodás lehet a háttérben… olyan elszomorító és olyan gyakori…

Jézus Krisztus mondta, mikor éhes és szomjas voltam ennem és innom adtatok, mikor beteg voltam meglátogattok… De ezek a szavak biztosan kimaradtak a hittan óráról a rezsim köreiben…

Lehetséges, hogy a Fidesz ugyanúgy működik mint a német nemzetiszocialista munkáspárt??? Folyamatosan sulykolni az elveiket az emberekbe, akik viszont nem hódolnak be azt ellehetetlenítik??? A diakónust is próbálják megfélemlíteni. Ha Erdő Péter meg nem szólal fel az érdekében akkor itt valami nagyon nagy baj van a keresztény Magyarországgal.

Forrás: Facebook / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük