A szocik új elnöke nem lacafacázik, teszi a dolgát, nem is akárhogy – Lesznek vele bajai a regnáló hatalomnak


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Tóth Bertalan, az MSZP új elnöke nem várja a sült a galambot. Úgy tűnik nagyon jó irányba megy és igen határozottan

 

Az MSZP a dolgozók pártján áll most is

A legnagyobb hazai szakszervezeti konföderáció elnöke, Kordás László és az MSZP elnöke, Tóth Bertalan találkozott ma.

Fontos volt ez, hiszen számos módosító indítványt nyújtottunk be a magyar dolgozók érdekében és platformunk alelnöke, Korózs Lajos is számos helyen tiltakozott a munkavállalók és a munkaadók számára is káros javaslat ellen.

“Szinte mindenki csak veszít ezen a Fideszes intézkedésen, kivéve a Fideszes hatalom.

A jövő évi adótörvény javaslata szerint számos béren kívüli juttatás kedvezményes adózása megszűnik.

Ebbe a körbe tartozik az étkezési utalvány, a helyi bérletek támogatása, az iskolakezdési támogatás, az egészség- és nyugdíjbiztosítási pénztárak támogatása, továbbá a százezer forintos, készpénzben adott támogatás lehetősége is. Az intézkedés kárvallottjai a munkavállalók, a közszférában dolgozók, a kisvállalkozók és “kényszervállalkozók”, illetve a kultúra és a turizmus egyes ágazatai lesznek.

Az MSZP folyamatosan egyeztetett a munkavállalók érdekképviseleti vezetőivel, több szinten is. Most a legnagyobb szakszervezeti konföderáció, a MASZSZ elnökével, Kordás Lászlóval találkoztam.

Támogatjuk a munkavállalók érdekvédelmi harcát és a szakszervezeteik törekvéseit. Az MSZP programjában kiemelt szerepet kaptak a dolgozói jogok, egy új – a szakszervezetekkel előzetesen egyeztetett – Munkatörvénykönyve, és a fizetések folyamatos emelése.” – írja Dr. Tóth Bertalan a közösségi oldalán. 

 

Forrás: Dr. Tóth Bertalan közösségi oldala


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük