Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP új elnöke nem várja a sült a galambot. Úgy tűnik nagyon jó irányba megy és igen határozottan

 

Az MSZP a dolgozók pártján áll most is

A legnagyobb hazai szakszervezeti konföderáció elnöke, Kordás László és az MSZP elnöke, Tóth Bertalan találkozott ma.

Fontos volt ez, hiszen számos módosító indítványt nyújtottunk be a magyar dolgozók érdekében és platformunk alelnöke, Korózs Lajos is számos helyen tiltakozott a munkavállalók és a munkaadók számára is káros javaslat ellen.

“Szinte mindenki csak veszít ezen a Fideszes intézkedésen, kivéve a Fideszes hatalom.

A jövő évi adótörvény javaslata szerint számos béren kívüli juttatás kedvezményes adózása megszűnik.

Ebbe a körbe tartozik az étkezési utalvány, a helyi bérletek támogatása, az iskolakezdési támogatás, az egészség- és nyugdíjbiztosítási pénztárak támogatása, továbbá a százezer forintos, készpénzben adott támogatás lehetősége is. Az intézkedés kárvallottjai a munkavállalók, a közszférában dolgozók, a kisvállalkozók és “kényszervállalkozók”, illetve a kultúra és a turizmus egyes ágazatai lesznek.

Az MSZP folyamatosan egyeztetett a munkavállalók érdekképviseleti vezetőivel, több szinten is. Most a legnagyobb szakszervezeti konföderáció, a MASZSZ elnökével, Kordás Lászlóval találkoztam.

Támogatjuk a munkavállalók érdekvédelmi harcát és a szakszervezeteik törekvéseit. Az MSZP programjában kiemelt szerepet kaptak a dolgozói jogok, egy új – a szakszervezetekkel előzetesen egyeztetett – Munkatörvénykönyve, és a fizetések folyamatos emelése.” – írja Dr. Tóth Bertalan a közösségi oldalán.

 

 

Forrás: Dr. Tóth Bertalan közösségi oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: