A szocik új elnöke nem lacafacázik, teszi a dolgát, nem is akárhogy – Lesznek vele bajai a regnáló hatalomnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tóth Bertalan, az MSZP új elnöke nem várja a sült a galambot. Úgy tűnik nagyon jó irányba megy és igen határozottan

 

Az MSZP a dolgozók pártján áll most is

A legnagyobb hazai szakszervezeti konföderáció elnöke, Kordás László és az MSZP elnöke, Tóth Bertalan találkozott ma.

Fontos volt ez, hiszen számos módosító indítványt nyújtottunk be a magyar dolgozók érdekében és platformunk alelnöke, Korózs Lajos is számos helyen tiltakozott a munkavállalók és a munkaadók számára is káros javaslat ellen.

“Szinte mindenki csak veszít ezen a Fideszes intézkedésen, kivéve a Fideszes hatalom.

A jövő évi adótörvény javaslata szerint számos béren kívüli juttatás kedvezményes adózása megszűnik.Ebbe a körbe tartozik az étkezési utalvány, a helyi bérletek támogatása, az iskolakezdési támogatás, az egészség- és nyugdíjbiztosítási pénztárak támogatása, továbbá a százezer forintos, készpénzben adott támogatás lehetősége is. Az intézkedés kárvallottjai a munkavállalók, a közszférában dolgozók, a kisvállalkozók és “kényszervállalkozók”, illetve a kultúra és a turizmus egyes ágazatai lesznek.

Az MSZP folyamatosan egyeztetett a munkavállalók érdekképviseleti vezetőivel, több szinten is. Most a legnagyobb szakszervezeti konföderáció, a MASZSZ elnökével, Kordás Lászlóval találkoztam.

Támogatjuk a munkavállalók érdekvédelmi harcát és a szakszervezeteik törekvéseit. Az MSZP programjában kiemelt szerepet kaptak a dolgozói jogok, egy új – a szakszervezetekkel előzetesen egyeztetett – Munkatörvénykönyve, és a fizetések folyamatos emelése.” – írja Dr. Tóth Bertalan a közösségi oldalán.

 

 

Forrás: Dr. Tóth Bertalan közösségi oldala


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük